Nedsat pris! Mens tagryggen gir sig hygger vi os foran fjernsynet Forstør
Kategorier / sektioner:

Mens tagryggen gir sig hygger vi os foran fjernsynet (Bog, Hæftet)

Af: Håkon Øen

Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
Dato for udgivelse: 21-11-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788793068322
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Nikolaj Lauritzen
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

184,10 kr

-7.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Danmark er topstyring midt i en tøjlesløs udvikling. Inden for rammen af lov og orden har der, gennem bagdøren, sneget sig rigide tilstande ind i form af forvaltning og tvang fra oven. Der er iscenesat en minutiøs koreografi i form af direktiver, påbud og så videre med det for øje at træffe klare afgørelser på alle plan i et lille land. Denne ubændige trang til at kontrollere har imidlertid og mærkeligt nok, særligt inden for sundhedssektoren og social omsorg, ført til kaos i forvaltningen af både stat og kommune. Samspillet mellem ministre, forvaltning og kommune antager tit katastrofale dimensioner.

Og sådan er det så meget. Psykolog og forfatter Håkon Øen tager fat om tidens mest udbredte bedøvelsesmiddel - og det er ikke narkotika eller ecstasy, alkohol eller nervemidler, men ligegyldighed. Med lige dele stikpiller og humor sætter han i Mens tagryggen gir sig spot på, at vores alle sammens egentlige problem er at finde højt oppe, nemlig i tagryggen af samfundet, og at samspillet mellem politik, forvaltning, borger og moral er det bedste tætningsmiddel for at beskytte vores fælles hus.

"Mens tagryggen gir sig er en begavet ´tour de force´ i samfundets - ikke blot Danmarks - aktuelle situation. Det er svært at komme efter Håkon Øen med modargumenter. Dertil er det skrevne for genkendeligt, ikke blot for mig, men sikkert for mange. Desværre. Men Håkon Øen redder læseren fra et større anfald af fortvivlelse med sin lette skrivestil - og undertone af humor(!)."
Ole Ravn Jørgensen, "Erhvevsfilosof"

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mens tagryggen gir sig hygger vi os foran fjernsynet

Mens tagryggen gir sig hygger vi os foran fjernsynet