Nedsat pris! Mens vi venter
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Mens vi venter (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Daniel Rye

Forlag: Book Lab
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797003596
Udgivelsesdato: 16-10-2019
Oplagsdato: 16-10-2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 120
Omslagsgrafiker: Jacob Birch, Spine Studio
Fotograf: Daniel Rye
Fagredaktør: Miriam Dalsgaard
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

MENS VI VENTER er en visuel fortælling om klimaflygtninge. Gennem tre år har fotograf Daniel Rye fulgt bonden Mr. Mkundiza og hans familie i den lille landsby Kakoma i Malawi, der ligesom resten af Syd-Østafrika oplever, at vejret bliver stadig mere ekstremt og utilregneligt.


I billeder og ord skildrer Daniel Rye familiens kamp for at overleve en hverdag, hvor ekstrem tørke og altødelæggende oversvømmelser stiller store krav til evnen til at omstille sig.


Flugt er ikke på tale. Tværtimod. Mr. Mkundiza og hans familie bruger al deres energi på at blive i deres hjem. Blandt deres naboer og venner i landsbyen. Og fra at spørge: hvornår flygter i? Sætter Daniel Rye sig for at undersøge, hvordan familien håndterer klimaforandringerne og tiden, der dag for dag tvinger dem et skridt nærmere katastrofen.


På trods af bogens personlige udgangspunkt er den et indspark i en langt større debat om det vakuum, der eksisterer lige nu.


Mens forskerne diskuterer konsekvenserne af klimakrisen, og vi, der befinder os på afstand, forsøger at begribe den, kæmper de mennesker, der bebor de ramte områder, for at overkomme den. Og vi bliver nødt til at spørge os selv: hvad er det egentlig, vi venter på?


Bogen er trykt på FSC PurePrint uncoated 150 g. papir.

Anmeldelser (0)