Nedsat pris! Mentalisering i organisationen
Kategorier / sektioner:

Mentalisering i organisationen (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Lone Algot Jeppesen, Karina Arvidsen, Janne Østergaard Hagelquist, Tanja Nyborg Jakobsen, Heino Rasmussen, Lone Pedersen, Malene Ringvad

Forlag: HansReitzels
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741262161
Udgave: 1. (26-02-2016)
Oplag: 1. (26-02-2016)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 320
Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Fagredaktør: Heino Rasmussen, Janne Østergaard Hagelquist
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne bog beskæftiger sig med begrebet mentalisering i organisationer, der har fokus på socialt arbejde. Den er en indføring i, hvordan man kan integrere mentalisering i sociale organisationer og dermed skabe optimale rammer om kultur, struktur og ledelse. Forfatterne viser i bogen, hvordan mentalisering kan anvendes i grupper og team, i eget ledelsesarbejde og i designet af den mentaliserende organisation.

Læseren føres igennem teorien med hjælp fra en række relevante cases, der er skrevet af fagfolk og praktikere, som har opnået gode resultater med at anvende mentalisering i sociale organisationer.

Mentalisering i organisationen henvender sig til ledere, medarbejdere og konsulenter i døgninstitutioner, kommunale familieafdelinger og socialforvaltninger, NGO’er og skoletilbud for udsatte børn og unge.

Heino Rasmussen arbejder med uddannelse, supervision og projekter om ledelse og mentalisering i sociale organisatio­ner i uddannelsesvirksomheden Center for Mentalisering.

Janne Østergaard Hagelquist er autoriseret psykolog og specialist i bør­nepsykologi og supervision og arbejder som leder af Center for Mentalisering med fokus på udbredelse af mentaliseringsbegrebet. Hun er også forfatter til Mentaliseringsguiden (2015), Mentalisering i pædagogik og terapi (2014) og Mentalisering i mødet med udsatte børn (2012).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mentalisering i organisationen

Mentalisering i organisationen