Forventes på lager: 01-05-2020
Alle Kategorier som dette produkt er en del af
Alle Kategorier som dette produkt er en del af
Middagen fra Karen Blixens fortælling Babettes gæstebud er verdenslitteraturens mest berømte måltid. Men efter fortællingen blev filmatiseret i 1987, stjal filmmenuen rampelyset, og Blixens menu gik lidt i glemmebogen.
I denne bog findes opskrifterne til Blixens oprindelige Babette-menu bestående af skildpaddesuppe, blinis Demidoff, vagtler i sarkofag og frugt. De er baseret på anvisninger fra gamle kogebøger, der findes i Karen Blixens bibliotek, men er her redigerede og bringes i en form, så du kan lave storytellerens genistreg af et måltid hjemme i dit eget køkken.
Signe Wulff (f. 1979) er cand.mag. i fransk og moderne kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet. Hun er forfatter til I køkkenet med Karen Blixen, der tager læseren på en kulinarisk vandring i Karen Blixens liv og forfatterskab.