Nedsat pris! Mere end pap og bonus: sådan bygger i en ny familie Forstør

Mere end pap og bonus: sådan bygger i en ny familie (Bog, Hæftet)

Af: Mette Bender

Forlag: Mette Bender TXT
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 213
Dato for udgivelse: 16-9-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788712045694
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard, Propel
År for denne udgave: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

174,00 kr

-13%

Vejl. pris: 200,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mere end hver 7. familie i Danmark er en sammenbragt familie, og mere end hver 7. barn lever i dag i en sammenbragt familie. Mere end pap og bonus er en bog til alle voksne, der skal i gang med at bygge en ny familie, og til dem der allerede er stødt på den sammenbragte families udfordringer og glæder. Den er skrevet til alle, der gerne vil helskindet gennem minefeltet af mulige problemer og forvirrende følelser.
Bogen tager fat på de typiske udfordringer og praktiske spørgsmål, der opstår, når børn og voksne skal finde nye roller. Hvad skal I tænke over og tage hånd om for at få den bedste start i den nye familie? Er det fx en god ide at flytte sammen hurtigt, eller skal man hellere lade alle vænne sig til tanken først? Hvordan får I samling på den nye famlie, når de gamle familier har haft forskellige vaner, regler og syn på børneopdragelse? Hvordan bliver du en aktiv og synlig bonusforælder og forebygger konflikter med bonusbørnene? Hvordan lukker du som forælder en ny voksen ind i dit og børnenes liv - og hvad gør I, når det ikke fungerer? Hvordan får I styr på fortiden i form af eksmænd og ekskoner? Og endelig: Hvordan får I noget nyt og berigende ud af, at voksne og børn får nye roller, nye voksne og nye søskende?
Bogen giver gode bud på spilleregler og anviser en farbar vej gennem det kaos, som mange oplever, særligt i de første år. Den er positiv, konkret, let læst og fuld af saglig og praktisk viden. Eksperterne øser af deres professionelle viden, og bogen byder på masser af brugbare råd og konkrete erfaringer - og ikke mindst deler mennesker, der har har stået i situationen selv, ud af deres personlige oplevelser og erfaringer.
Mette Bender er journalist, skriver bl.a. om familie, psykologi og sundhed til blade og magasiner, bl.a. Femina, Helse, Psykologi og Vi Forældre. Hun lever selv i en ny familie med fire sammenbragte børn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mere end pap og bonus: sådan bygger i en ny familie

Mere end pap og bonus: sådan bygger i en ny familie