MERE læselyst og skrivefryd
Kategorier / sektioner:

MERE læselyst og skrivefryd (Bog, Limryg, Dansk)

Forlag: Dansklærerforeningens Forlag
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 12-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Illustrator: Maria Buchmann
Redaktion: Lotte Hjortshøj
Medforfattere: Cecilie Bogh, Jette Eiberg
ISBN-13: 9788772110707
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

MERE Læselyst og Skrivefryd er et undervisningsmateriale til 7.-10. klasse. Eleverne bliver igennem nyere nordisk børne- og ungdomslitteratur præsenteret for litteraturens byggeklodser og ved at læse og inddrage litteraturen i skriveprocessen bliver eleven bevidst om fiktionsskrivningens skriveproces, overvejelser og valg.

Eleverne skal arbejde med: Hvad er det for en slags tekst? Hvordan er teksten sammensat? Hvordan bliver den fortalt, hvem er med og hvor og hvornår foregår det? Hvordan bliver sproget brugt? Hvad drejer teksten sig om? Alle sammen spørgsmål, der skal have en central plads i arbejdet med litteratur for at blive bedre til at læse og skrive fiktion.

Materialet består af:

  • En elevbog, hvori eleverne igennem nye tekster bliver præsenteret for litteraturens byggeklodser og opgaver, hvor de skal læse, undersøge og skrive fiktionstekster.
  • En lærervejledningen med en kort gennemgang af materialets teoriramme, forslag til udlægning af de forskellige tekster, der optræder i elevbogen, oplæg til samtale om opgaver og tekster, kort introduktion til arbejdet med logbog og kopiark.
  • Et plakatsæt med fem plakater til inspiration i arbejdet med GENRE, KOMPOSITION, FORTÆLLER/AKTØRER/MILJØ, SPROGLIGE VIRKEMIDLER, HANDLING/TEMA.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

MERE læselyst og skrivefryd

MERE læselyst og skrivefryd