Forstør
Kategorier / sektioner:

Mere sprog på spil: 24 sproglege - pdf-format (Bog, Hæftet)

Forlag: Special-pædagogisk forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Dato for udgivelse: 7-11-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Medforfattere: Carl Anker Christiansen - Bent Aage Larsen
ISBN-13: 9788776072889
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: farve
Ophavsangivelse: Carl Anker Christiansen - Bent Aage Larsen
Anvendelighed: Fra 6 år
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

7 - 14 hverdage

173,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Børn lærer sprog, når de bruger sproget. De lærer det, når forældre, søskende, familie, børnehavepædagoger og ikke mindst kammerater bruger sproget og stiller aldersvarende sprogkrav. De forskellige sprogspil kan hjælpe med til at styre sprogbruget i bestemte retninger. Det kan være hensigtsmæssigt, hvis et barn skal have korrigeret noget i dets sprogbrug.
Alle børn profiterer af at beskæftige sig med sprogrelaterede spil. De bedst sprogligt begavede børn får bekræftet og understøttet deres tidligere erfaringer, og de børn, der udvikler sig langsommere, får nødvendige inputs til den sproglige udvikling. Legene er af forskellig sværhedsgrad. De letteste lege kan bruges sammen med børn i 3 års alderen, mens de noget sværere lege i almindelighed først kan bruges i 5-6 års alderen. De letteste lege har de laveste numre.
Mere sprog på spil består af 24 spil, lege og øvelser af sproglig karakter. Spillene beskæftiger sig med dyrelyde, farveindlæring, brug af personlige stedord, sætningsopbygning, mimik og grimasser, brug af forholdsord, rim og kategorisering. Cd´en indeholder alle spillene i forskellige udgaver lige til at printe.
Spillene er beregnet til brug i hjemmene, i daginstitutioner og i børnehaveklasser. Spillene er udarbejdet i en farvelagt, tegnet udgave, en sort/hvid stregtegningsudgave og for nogle af spillene også en fotoudgave. Fotoudgaverne er især velegnede til større børn, der har brug for præcisering af forskellige sproglige ting f.eks. børn med dansk som andetsprog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mere sprog på spil: 24 sproglege - pdf-format

Mere sprog på spil: 24 sproglege - pdf-format