Nedsat pris! Mere videndeling Forstør
Kategorier / sektioner:

Mere videndeling (Bog, Hæftet)

Af: Peter Holdt Christensen

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 15-4-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788741253893
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen - Bogblokgrafiker: Ole Klitgaard
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

217,50 kr

-13%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det enkelte menneske kan ikke selv vide alt! Derfor er det nødvendigt både at få del i andres viden, ligesom det også er nødvendigt at dele ud af sin egen viden. På arbejdspladsen er videndeling en forudsætning for det succesfulde samarbejde, samt en fordel for både den enkelte og for organisationen. Videndeling er dog ikke kun ensbetydende med fordele, men medfører også en lang række udfordringer.
Bogen giver et grundigt indblik i disse udfordringer og har fokus på tre områder, som hver især og i samspil med hinanden har indvirkning på modstand mod og medvind for videndeling: Den måde, individer opfører sig på - i særdeleshed i forhold til andre - og som bl.a. kommer til udtryk gennem hjælpsomhed eller misundelse. Den struktur - fx den fysiske struktur i form af bl.a. kontorlandskaber og individers sociale relationer - som individer befinder sig i, og som i høj grad også påvirker mulighederne for og lysten til at dele viden. Den viden, der skal eller bør deles, og som både kan være lettilgængelig og nedskrevet i form af fx procedurer, og langtfra lettilgængelig, fordi den udelukkende findes i hovedet på en nøglemedarbejder, som måske sjældent er til stede.
Bogen er skrevet til praktikere og teoretikere, der ønsker en bedre forståelse for, hvad organisatorisk videndeling er, hvordan videndeling udfordres, og hvorledes arbejdet hen mod mere videndeling kan forbedres.
Peter Holdt Christensen er lektor ved Copenhagen Business School. Han har de seneste år især fokuseret på motivation, samarbejde og videndeling og har skrevet en række artikler og bøger om emnerne - bl.a. Videndeling - perspektiver, problemer og praksis (2004), Motivation i videnarbejde (2007) og Rumforskning - fysiske omgivelser i ledelse og organisering af arbejde (2009).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mere videndeling

Mere videndeling