Forstør
Kategorier / sektioner:

Mester (Bog, Hæftet)

Forlag: Special-pædagogisk forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 33
Dato for udgivelse: 17-2-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Medforfattere: Carl Anker Christiansen og Bent Aage Larsen
ISBN-13: 9788776074500
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: lyd, farve - ill.
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

413,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mester består af et hæfte med forslag til lege og spil, der kan give 4-6 årige kendskab til og umiddelbar benævnelse af ting og begreber inden for emnerne farver, dyr, job, tal, frugt, grønt, biler og kroppen. Materialet indeholder også forskellige lytteøvelser med dyre- og hverdagslyde. Spil, lege og edb-program er illustreret med fotos. Det gør dem også velegnede til ældre elever og tosprogede elever, der har brug for et større ordforråd i dansk.
Alle spil, lege og opgaver er lagt på cd’en som pdf-filer. Den første side til hver leg/opgave er en vejledning. De efterfølgende sider er spillebrikker. I edb-programmet kan børnene øve sig på navne og afprøve deres paratviden inden for 12 emner. Ved at svare på spørgsmålene kan børnene blive enten Sølvmester eller Guldmestre. I begge dele får de et diplom.
Gennem Mester får børnene mulighed for at beskæftige sig med emner, der både giver ordforråd og paratviden og samtidig en udfordring i at sætte personlige rekorder inden for områder, som de kan have stor glæde af i deres fortsatte udvikling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mester

Mester