Nedsat pris! Miamiaffæren Forstør
Kategorier / sektioner:

Miamiaffæren (Bog, Hæftet)

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
Dato for udgivelse: 30-8-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Richard Sapir, Warren Murphy
ISBN-13: 9788726009743
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

173,95 kr

-13%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Er CURE, den hemmelige organisation til bekæmpelse af forbrydelser, afsløret? En mand i Miami Beach har tilsyneladende fundet ud af, hvad organisationen foretager sig. CURE's leder dr. Smith bliver afhørt af politiet, og snart taler hele landet om en ny og værre Watergate-affære.
Præsidenten beordrer Smith til at opløse organisationen, hvis han ikke inden en uge kan finde årsagen til skandalen og eliminere den. Det menneskelige supervåben, Remo Williams, får sin formodentlig sidste opgave. Han har en uge, og alle odds er imod ham ...
Richard Sapir (1936-1987) var en amerikansk forfatter, der er bedst kendt for sin serie "The Destroyer", som han skrev i samarbejde med Warren Murphy. Den første i serien blev skrevet allerede i 1963, men først udgivet i 1971. Herefter gik det stærkt og "The Destroyer"-serien har nu solgt mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Richard Sapir har desuden udgivet en række romaner; heriblandt "Bressio" (1975) og "Quest" (1987).
Den amerikanske forfatter Warren Murphy (1933-2015) har udover sit store arbejde på "The Destroyer"-serien skrevet både romaner og filmmanuskripter. I 2002 grundlagde Murphy sit eget forlag, Ballybunion, der primært udgav bøger med relation til "The Destroyer"-serien."Remo Williams" er titlen på den actionspækkede serie, der første gang så dagens lys i 1971 og med det samme blev en succes med over 150 bind i serien og millionvis af solgte eksemplarer. Serien følger politibetjenten Remo Williams, der bliver uskyldigt dømt til døden. Han undslipper kun, da regeringen beslutter sig for at forfalske hans død og i stedet gøre ham til deres farligste våben i den tophemmelige organisation CURE.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Miamiaffæren

Miamiaffæren