Nedsat pris! Michael Jackson - kongen af pop 1958-2009 Forstør
Kategorier / sektioner:

Michael Jackson - kongen af pop 1958-2009 (Bog, Indbundet)

Af: Chris Roberts

Forlag: Schønberg
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 144
Dato for udgivelse: 15-10-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Oversætter: Lars Thomas
ISBN-13: 9788757017571
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Originaltitel: Michael Jackson - the king of pop 1958-2009
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 3

Mangler pt.

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da nyheden om Michael Jacksons død den 25. juni blev offentliggjort, ramtes verden af overraskelse og chok. Også nu efter hans død er spekulationerne omkring hans liv og dødsårsag mange.
Michael Jackson, Kongen af pop 1958-2009 er skrevet af den anerkendte musikskribent Chris Roberts, der skriver for Daily Telegraph, The Guardian og Melody Maker og som tidligere har skrevet bøger om bl.a. Scarlett Johansson, ABBA, Heath Ledger og Lou Reed. Han optræder desuden jævnligt på BBC, Sky News og andre tv-kanaler.
Bogen indeholder fotos af nogle af de største musikfotografer gennem tiderne og omfatter desuden familiebilleder af Michael, Debbie Rowe og deres to børn, der ikke før har været udgivet i bogform. Bogen afsluttes i øvrigt med en diskografi over superstjernens pladeudgivelser.
»Inderst inde vil jeg altid være Peter Pan«, har Michael Jackson engang sagt, men hvad var det ved Michael Jackson, der gjorde, at fans over hele kloden så loyalt fulgte ham? – Hvad var det, der gjorde, at han bevarede sin karisma, særlige magi og gådefuldhed gennem hele karrieren? – Og hvilke af hans perlerække af albums vil holde som klassikere? Spørgsmålene er rigtig mange og her efter hans død svirrer rygterne fortsat.
Bogen følger Michael, fra han trådte ind på poppens scene allerede som barn. Under sin fars hårdhændede påvirkning optrådte han fra seksårsalderen med sine brødre, og det blev hurtigt klart, at han var et geni som både sanger og danser. Han blev hurtigt omdrejningspunktet i Jackson Five, som i 70´erne for alvor blev internationale stjerner. Det blev klart, at han måtte få en solokarriere og fra Off the Wall i 1979 dominerede han i 80´erne popscenen totalt med albums som Thriller og Bad. Alene Thriller, som er det bedst sælgende album i verden nogensinde, er solgt i mere end 47 millioner eksemplarer. Hans musik kombinerede funk, pop, soul og rock på en helt ny måde, og hans moonwalk og hvide handske blev ikoner for en hel generation. Hans kunstneriske videoer kickstartede MTV´s succes, og hans koncerter skabte massehysteri. I 90´erne ændredes hans fremtoning dramatisk, og med fuld mediebevågenhed blev han mere og mere genert, mystisk og excentrisk. Hans to ægteskaber – det ene med Elvis Presleys datter – og hans rolle som fader til tre børn skabte blot flere skandaler, og således var hans sidste år præget af traumer, retssager og mediernes heksejagt, men for hans fans vedblev han at være ´The King of pop´, og verden fulgte ham loyalt til den bevægende mindehøjtidelighed i Staples Centre i Los Angeles.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Michael Jackson - kongen af pop 1958-2009

Michael Jackson - kongen af pop 1958-2009