Nedsat pris! Mig, ”dem” og alle jer andre: livet med skizofreni

Mig, ”dem” og alle jer andre: livet med skizofreni (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Julie Sonne Vilstrup

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793328129
Udgave: 1. (11-05-2015)
Oplag: 1. (11-05-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 208
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
149,50 kr
60,80 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mig, ”dem” og alle jer andre – livet med skizofreni er en selvbiografisk og selvreflekterende fortælling om forfatterens forløb med sygdommen skizofreni. Julie Sonne Vilstrup beretter om en personlig kamp som nyligt diagnosticeret med ikke en, men tre forskellige psykiatriske diagnoser. Hun tager læseren med på den lange rejse tilbage til sig selv, efter hun er blevet afsporet af sin egen psyke. Og hun fortæller ikke alene om, hvordan hun fandt tilbage til livet, men også hvordan hun fandt ind til sig selv.     

Uddrag af bogen 

Igennem hele min barndom og opvækst havde jeg haft tanker om, at hele verden var en facade. At alt lige fra veje til supermarkeder, togstationer og skoler var falske, og at de udelukkende var kulisser, der var sat op af ”dem,” der fulgte efter mig, for at jeg skulle tro, at verden så sådan ud. At alle de folk, der gik forbi mig i landskabet, var mine naboer, venner, lærere, fremmede og andre mennesker, som havde deres eget liv i denne verden, nøjagtigt som jeg havde. Men at de i virkeligheden var statister, der var hyret til at optræde for mig, så jeg skulle tro, jeg var en del af livet.     

Om forfatteren 

Julie Sonne Vilstrup (f. 1982) lever med sygdommen skizofreni. Hun føler, det er vigtigt at dele sine erfaringer om sygdommen med andre, så derfor har hun valgt at skrive denne bog. Hun har tidligere udgivet børnebogen Isbjørnen Frederik vil have en ven, som er illustreret med hendes egne fotografier af dyr.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mig, ”dem” og alle jer andre: livet med skizofreni

Mig, ”dem” og alle jer andre: livet med skizofreni