Mig og min datter Forstør
Kategorier / sektioner:

Mig og min datter (Bog, Paperback)

Af: Jayne Buxton

Forlag: Leksis
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 382
Dato for udgivelse: 12-10-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Oversætter: Søren Rasmussen
Redaktion: Søren Rasmussen
ISBN-13: 9788792122025
Produkt type: Bog
Originaltitel: Take Someone Like Me
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

49,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Libby syntes hun havde et godt liv: tre vidunderlige døtre, en mand der elskede hende, og venner der hjalp hende gennem tykt og tyndt. Den ældste datter er prototypen på en genstridig teenager, den yngste datter sætter spørgsmålstegn ved alt. Den mellemste datter er forholdsvis uproblematisk, og manden opfatter Libby som den, der er ansvarlig for næsten alt: forældre-møder, rengøring, mad, indkøb og vask. Da Libby forsøger at skabe sig interesser uden for hjemmet i en miljøorganisation, ændrer den strukturerede hverdag sig på hjemmefronten, da også andre familiemedlemmer er nødt til at yde noget. Der er lagt op til den store følelses-mæssige katastrofe i familien, da Libby og teenage-datteren forelsker sig i den samme mand i miljøorgani-sationen. Men, det er ikke så let bare at sige farvel og starte forfra.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
14-10-2009

En morsom og tankevækkende bog om den hjemmegående husmor, Libby der holder styr på alt i familien. Lige fra rengøring, mad, forældremøder til omsorgen for sin mand og de tre døtre. Den ældste teenagedatter er virkelig strid mod sine forældre, den mellemste er forholdsvis nem og den yngste bekymrer sig om alt.

Libby engagerer sig i en miljøorganisation i sin fritid – noget der i den grad rusker op i og forandrer familien og familielivet.

Det sjove ved denne bog er det konstante skift i synsvinkel mellem Libby og hendes teenagedatter Phoebe. Historien fortælles på den måde både af den voksne og hendes datter.

Jeg tror, at rigtig mange kvinder med teenagedøtre vil more sig kongeligt – der er mange fine beskrivelser af forholdet mellem mor og datter.
Her blot et lille citat af Libby om forholdet til sin datter:”Da Phoebe blev tretten, gik det op for mig, at jeg var fjende nummer et. Hun begyndte at sige ting som ”Jeg kan bare overhovedet ikke tale med dig” og ” du er altid efter mig” som svar på en uskyldig forespørgsel eller bemærkning, jeg havde sagt, og jeg tænkte ”Hvem, mig?”

Phoebe siger om sin mor:” Hvad er der med mødre? Undrer jeg mig over. Eller er det bare min mor. Hele tiden svæver hun omkring, deler ordrer og reprimander ud. Få noget morgenmad. Din nederdel er for kort. Din top er for lav/høj/for stram. Skulle du ikke være i seng nu? Må I virkelig godt have sådan en nederdel på i skole?”

Endnu en god bog fra forlaget Leksis http://www.leksis.dk/index.htm

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Mig og min datter

Mig og min datter