Mike Hammer slår til Forstør
Kategorier / sektioner:

Mike Hammer slår til (Bog, Hæftet)

Af: Mickey Spillane

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Mike Hammer
Sideantal: 245
Dato for udgivelse: 20-3-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Grete Juel Jørgensen, Gunnar Juel Jørgensen
ISBN-13: 9788771288766
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Silvana Nikolic
Originaltitel: The big kill
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Der lød to skud. Manden styrtede forover og blev liggende. En skygge løb ind under lygterne og undersøgte manden med febrilske håndbevægelser. Jeg burde have ventet. En kaliber 45 er ikke beregnet til at skyde på lang afstand med, og projektilet forsvandt hvinende ned langs husblokken. Fyren udstødte et forbavset brøl og styrtede tilbage mod vognen, da jeg ramte ham i benet.  Den anden mand, der var chauffør, ventede ikke. Han startede vognen for fuld gas og drønede hen imod ham, som netop var ramt og lå i rendestenen og skreg af sine lungers fulde kraft. Han glemte smerten i benene lige akkurat længe nok til at udstøde et sidste rædselsslagent skrig.
To mænd var døde på få øjeblikke, og Mike Hammer var hvirvlet ind i en jagt, der bragte ham i nærkontakt med barske forbrydere og labre kvinder. Hvem er ven, og hvem er fjende? Netop, da Mike Hammer har slynglen i sin hule hånd, spiller den mystiske ubekendte sit trumfkort. Mike er groggy og befinder sig i et lokale bag en af New Yorks tvivlsomme natklubber. Slagene regner ned over ham.
Om forfatteren: Mickey Spillane (1918-2006) var en af verdens mest læste krimiforfattere i 1950´erne. Han var ubestridelig som King of Pulp i tiden efter Anden Verdenskrig, og han har på verdensplan solgt over 200 millioner eksemplarer. Han blev mest kendt for serien om Mike Hammer. Flere af hans bøger er blevet filmatiseret.     

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mike Hammer slår til

Mike Hammer slår til