Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Mikrobiologi: fødevarer, hygiejne, genteknologi (Bog, Hæftet)

Forlag: Praxis
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 372
Dato for udgivelse: 7-6-2018
Udgivelse: 5. udgave, 2018.
Medforfattere: Herluf Thougaard, Verner Varlund, Rene Møller Madsen
ISBN-13: 9788757128802
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 5
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

554,10 kr

-7.5%

Vejl. pris: 599,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvordan forårsager mikroorganismer sygdomme som fødevareforgiftning, ebola, borreliose og rævebændelorm? Og hvordan udnyttes andre mikroorganismer som Saccharomyces, E. coli og probiotiske bakterier i madlavning, i produktion af øl og  i kroppens tarmsystem?
Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst, deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion. 
Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systema- tiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter. 
Anden del af bogen giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikro- biologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med  fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko.
Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske område samt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn  af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.
Denne 5. udgave er ajourført og grundigt revideret. Der er blandt andet tilføjet  afsnit om biofilm og tarmbakterier. Desuden er kapitlerne om fødevaresikkerhed blevet udvidet, således at de kan bruges som opslagsværk af fødevarevirksom- heder. Endelig er bogen blevet opdateret med et helt nyt layout. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mikrobiologi: fødevarer, hygiejne, genteknologi

Mikrobiologi: fødevarer, hygiejne, genteknologi