Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Miljøbeskyttelsesloven af 1991 (Bog, Indbundet)

Af: Jørgen Bjerring

Forlag: Jurist- og Økonomforbundet
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 884
Dato for udgivelse: 18-3-1998
Udgivelse: 1. udgave, 1998.
ISBN-13: 9788757423525
Produkt type: Bog
Kommentator: Jørgen Bjerring og Gorm Møller
År for denne udgave: 1998
Første udgivelsesår: 1998
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

1.566,00 kr

-13%

Vejl. pris: 1.800,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Der er 12 år mellem den sidste kommentar til miljøbeskyttelsesloven og denne. Siden er der vedtaget en ny miljøbeskyttelseslov, der bygger på nye tankegange og principper (bæredygtighed, renere teknologi, kredsløbsbetragtninger, forsigtighedsprincip, miljøledelse osv.). Og den nye miljøbeskyttelseslov er siden dens ikrafttræden den 1. januar 1992 ændret ikke mindre end 16 gange. Nyskabelserne er indgående behandlet i kommentaren til den nye lov. Det samme er de mange regler og vejledninger, som er af central betydning for lovens forståelse og administration.
Forfatternes fremstilling inddrager de mange administrative afgørelser og domme, herunder utrykte, der efterhånden foreligger til belysning af miljøretten og administrationen på lovens forskellige områder. Desuden er den nye litteratur, som især er tilkommet i de senere år, inddraget i fremstillingen af de miljøretlige problemstillinger. Forfatterne redegør i vidt omfang for miljøbeskyttelseslovens forhold til lovgivning og lovområder, der er beslægtet med eller har nær berøring med forureningsbekæmpelsen. Der er bl.a. lagt stor vægt på at fremstille miljøbeskyttelseslovens berøringsflader med planlægningslovgivningen.
Bogen er forsynet med omfattende stikords- og afgørelsesregistre m.v.
Miljøbeskyttelsesloven af 1991 med kommentarer vil være et værdifuldt redskab for alle, der professionelt beskæftiger sig med forureningsområdet, hvad enten det er som miljøadministratorer, tekniske og økonomiske rådgivere, domstolsansatte eller advokater.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Miljøbeskyttelsesloven af 1991

Miljøbeskyttelsesloven af 1991