Nedsat pris! Miljøret Forstør
Kategorier / sektioner:

Miljøret (Bog, Hæftet)

Forlag: Karnov Group
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 496
Dato for udgivelse: 15-10-2015
Udgivelse: 8. udgave, 2015.
Medforfattere: Mogens Moe, Jacob Brandt
ISBN-13: 9788761936448
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 8
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

985,05 kr

-1%

Vejl. pris: 995,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Overblik over miljøretten i Danmark med praktisk fokus


Hensigten med bogen er at give overblik over de mange og komplekse regelsæt, der regulerer fysisk planlægning, miljø og natur i Danmark.


Bogen dækker det, der i Danmark normalt opfattes som miljøspørgsmål, nemlig miljøbeskyttelse, naturbeskyttelse og planlægning. Fokus er på de sagstyper, man hyppigst møder i praktisk virksomhed. Samtidig er det bogens formål at vise, hvordan systemerne hænger sammen.


Tillige gennemgås EU-miljøretten, da den ofte har afgørende betydning, når miljøretlige problemer skal analyseres til bunds - særligt når det drejer sig om affald, kemiske stoffer, naturbeskyttelse eller VVM.


Nyt i 8. udgave


8. udgave er ajourført til 1. juni 2015. Ajourføringen af 8. udgave er i lighed med de øvrige ajourførte udgaver motiveret af lovgivningens konstante forandring. Både EU-direktiver og ren national lovgivning er løbende under udvikling, ligesom flere markante domme kalder på omtale. Blandt markante forandringer kan nævnes implementeringen af EU´s direktiv for industrielle emissioner, som i visse situationer gør op med forureneren betaler-princippet, eller Natur- og Miljøklagenævnets underkendelse af samtlige danske vandplaner, som skulle have implementeret vandrammedirektivet.


Målgruppe


Målgruppen er alle, der arbejder med konkrete miljøsager, f.eks. jurister, advokater, miljømedarbejdere i kommuner, regioner og virksomheder samt deres rådgivere, da bogen er velegnet som opslagsværk. Bogen er også egnet som lærebog for studerende.


Om forfatterne


Advokat lic.jur. Mogens Moe, var indtil 1994 chef for Miljøstyrelsens Tilsyns- og Lovkontor. Derefter har han praktiseret som advokat med miljøsager som speciale. Han er i dag indehaver af advokatfirmaet Mogens Moe.


Advokat Jacob Brandt har siden 2004 beskæftiget sig med miljøretten. Efter kortvarigt ansættelse som forskningsassistent i universitetsmiljøet var han i et par år i Miljøstyrelsens juridiske enhed, før han skiftede til advokatbranchen. Han er i dag specialistadvokat hos advokatfirmaet Bech-Bruun, hvor han fokuserer på offentligretlige spørgsmål inden for miljø, natur, planlægning og forsyning.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Miljøret

Miljøret