Nedsat pris! Min barndoms køkken Forstør
Kategorier / sektioner:

Min barndoms køkken (Bog, Indbundet)

Forlag: Frydenlund
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 139
Dato for udgivelse: 1-11-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Redaktion: Bodil Frederiksen
ISBN-13: 9788778878038
Produkt type: Bog
Bidragyder: Ida Davidsen, Kjeld Koplev, Vibeke Lehn, Roald Als, Erwin Lauterbach, Jane KJølbye, Bo Jacobsen, Charlotte Grønlykke, Anne Mendelsohn, Katrine Klinken, Helle Brønnum Carlsen, Marianne Stagetorn
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Ophavsangivelse: Ida Davidsen m.fl.
Tegner: Bob Katzenelson
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

193,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rejs med kendte danskere tilbage til barndommens køkken: dets duft, smag, frustrationer og glæder. 12 af Danmarks dygtigste madmennesker fortæller med humor, ømhed og ærlighed om deres barndoms køkken.
Hvad er det, der gør, at man fatter interesse for mad og madlavning - og i en eller anden form gør det til sin levevej enten som kok, madskribent, anmelder eller andet? Min barndoms køkken giver nogle af svarene.
Ida Davidsen, Kjeld Koplev, Vibeke Lehn, Roald Als, Erwin Lauterbach, Jane Kjølbye, Bo Jacobsen, Charlotte Grønlykke, Anne Mendelsohn, Katrine Klinken, Helle Brønnum Carlsen samt Marianne Stagetorn Kolos tager os med tilbage og fortæller om både gode og dårlige oplevelser fra køkkenets univers.
Det er mange forskellige minder, der kommer frem. Ida Davidsen voksede f.eks. op i en smørrebrødsbutik og var med i madlavningen fra sine tidligste år, mens Kjeld Koplevs familie knap havde råd til mad. Og Helle Brønnum Carlsen mener, at det er en rød tråd af kvinder i et dengang så mandsdomineret samfund, der har givet hende interessen for de gode madoplevelser.
Fra kanten af de danske køkkenborde fra 1940'erne og frem oplever vi barnets verden af duft, smag, glæde, frustration og brændende ønske om at være med - og vi hører om de voksne børns overvejelser over madkulturens fundament.
Hvert bidrag suppleres af opskrifter på retter særlig udvalgt og elsket af den enkelte bidragyder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Min barndoms køkken

Min barndoms køkken