Min egen tortur Forstør
Kategorier / sektioner:

Min egen tortur (Bog, Paperback)

Af: Cecillie Andersen

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 364
Dato for udgivelse: 11-6-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788740920574
Produkt type: Bog
Originaltitel: MIN EGEN TORTUR
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

170,65 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

MIN EGEN TORTUR er en erotisk/romantisk roman, som fortæller noget om det at benægte sine følelser, prøve nye ting, gribe livet an, venskab, løfter, ægte kærlighed, hed sex, det at lære sig selv at kende, og sidst men ikke mindst, at udsætte sig selv for tortur.
Amy Bellamy er en ordentlig pige, fra New York City. Modvilligt flytter hun med sin bedste veninde Nicole, til Los Angeles, efter at have afsluttet college. Hun gør det dog kun så hun kan være seriøs omkring hendes skrivning. Efter at være blevet konfronteret med hendes fortid, James, som stadig elsker hende, og som hun stadig har en stor hemmelighed med, og det at have flyttet til en helt ny by hvor hun ikke kender nogle, føler hun sig mere fortabt end nogensinde før.
Til en modelfest møder hun den ubehøvlede, og ucharmerende Fabian Mendler, som på trods af hans opførsel formår at forføre hende, på grund af hans gode udseende og lækre hår, som Amy fra første gang hun ser ham, får lyst til at rive i. Amys liv bliver forandret da hun vælger at sige ja til det tilbud Fabian giver hende. Hun er for nysgerrig til at sige nej, men måske havde det været det klogeste. Tilbuddet viser sig nemlig, at være noget af en udfordring.
MIN EGEN TORTUR er den første i serien om Amy Bellamy og Fabian Mendler. Anden bog "sød tortur" udkommer senere på året.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Min egen tortur

Min egen tortur