Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Min elskede: En 68-roman (Bog, Hæftet)

Af: Sven Holm

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 189
Dato for udgivelse: 5-6-2013
Udgivelse: 2. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788779735996
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
191,25 kr

191,25 kr

-23.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er København lige før sommeren bryder ud. Året er 1968. To sortklædte herrer står ud af et tog på Københavns Hovedbanegård. To udlændinge. Kort efter har den ene solbriller og den anden et lille overskæg på. De to hemmelige agenter er kommet til København for at starte en revolution - eller noget der ligner - på dansk grund. Et sted i den indre by bor en ung mand og en ung kvinde. De har været gift i et år. De skal have et barn og er blevet skrevet op til en lejlighed et andet sted. Lejligheder hænger ikke på træerne, har de fået at vide. På et værtshus har den unge mand mødt de to agenter, som har posteret sig ved vinduet for at holde udkig med Christiansborg. De har involveret ham i deres kupplaner og vil have det unge par med. Der sker en bunke ting i denne fortælling. Den er som en stribe lysbilleder af København og københavnere og en tegneserie om en opstand. Læseren vil møde et mylder af hændelser og personer. Unge og gamle, kvinder og mænd, skæve eksistenser, politikere, drømmere, rotter og svin - plus altså de to udenlandske agenter på en opgave, der mislykkes eller kun delvis lykkes.
Min elskede er en ægte 68-historie. En legende og vittig agenthistorie, en hippie- og københavnerroman, en roman om fællesskab og kærlighed. Og en tragikomisk opbyggelsesbog. Romanen udkom første gang i 1968. Sven Holm har genskrevet og revideret teksten og tilføjet mange nye kapitler. Bogen fremstår i denne udgave som en helt ny roman.
Sven Holm, født 1940, debuterede som forfatter i 1961 og har siden skrevet en lang række romaner, noveller, skuespil, tv-spil, essays m.m.. Han har modtaget adskillige litterære priser, bl.a. Det Danske Akademis Store Pris.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Min elskede: En 68-roman

Min elskede: En 68-roman