Nedsat pris! Min pige, dem får du aldrig solgt Forstør
Kategorier / sektioner:

Min pige, dem får du aldrig solgt (Bog, Hardback)

Af: Birgitte Frigast

Forlag: Turbine Forlaget
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
Dato for udgivelse: 28-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740650860
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

”Min pige, dem får du aldrig solgt!” er historien om designeren Birgitte Frigast og hendes kendte og elskede designnisser, der tog verden med storm. Men mindre kendt er det helt usædvanlige eventyr, der ligger bag deres tilblivelse.
Men det er også en bredere historie: om en fraskilt billedkunstner og enlig mor, som måtte finde på noget for at betale sine regninger. Noget blev en nisse.
I bogen: ”Min pige, dem får du aldrig solgt!” tager Birgitte Frigast læserne med bag kulisserne på hele turen fra den første nisse, som blev skabt hjemme ved køkkenbordet i Jyderup og solgt i den lokale boghandel, til de store eksklusive modeller, det internationale marked og firmaets egen fabrik i Kina.
Birgitte Frigast flyttede til Kina og som både stifter og leder måtte "den danske dame" lære at tackle både korruption, tyveri og hundemord; lære at smugle illegale varer, bestikke de rette folk og undgå kinesisk fængsel samt stifte bekendtskab med mordtrusler og tæskehold, fattigdom og fugleinfluenza. Men også med glæde, venskab, loyalitet og overlevelseskraft.
”Min pige, dem får du aldrig solgt!” er en inspirerende og befriende uklassisk forretningsfortælling, hvor en sulten kunstner får en idé og drager ud i verden for at gennemføre den og bliver sin egen sociale modsætning: Den succesfulde, "benhårde" forretningskvinde. Birgitte Frigast er en vanvittigt modig, vedholdende og lidenskabelig kvinde, der lærer sin læser at ville, turde og gøre. Alting er fortalt i øjenhøjde, hvilket forstærker den gode fornemmelse af, at eventyret kan åbne sig for os alle, hvis vi vil det, tør det og gør det.
Man oplever sandheden i det gamle ordsprog: Hvor der er en vilje er der også en vej.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Min pige, dem får du aldrig solgt

Min pige, dem får du aldrig solgt