Nedsat pris! Forstør

Min Verden: Prosadigte gennem skiftende tider (Bog, Hæftet)

Af: Jette Falk

Forlag: bogForm
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 91
Dato for udgivelse: 16-4-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
ISBN-13: 9788798642374
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

172,25 kr

-13%

Vejl. pris: 198,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Forfatterinden fortæller:
Min digtsamling Min Verden er inspireret af mennesker omkring mig og af, hvad der sker i den verden, der omgiver os. Jeg har skrevet det meste af mit liv, og mit hjerte har altid brændt for poesi.
At igennem min digtning at få fortalt en hændelse så godt som muligt, at få rykket i nogle følelser og måske få sat nogle tanker i gang om hverdagens ensomhed, tosomhed, kærligheden for hinanden, om verdens børn, at få skrevet mig ud af en verden fyldt med frygt, terror, afmagt og håbløshed.
Jeg har i USA fået udgivet 2 digte. Det ene En hyldest til helte -  A Tribute to Heroes er valgt ud af indsendte digte fra hele verden og er udgivet i en bog sammen med andre digtere ved navn The Road That Never Ends for dette digt har jeg modtaget en pris. Det andet digt fra samme forlag og med fortrinsvis amerikanske digtere Fra et hjørne af verden -  From a Corner in the World er udvalgt til en bog ved navn The Colors of Life, også for dette digt har jeg været så heldig at modtage en pris.
I mit arbejde med børn år tilbage, inspirerede det så meget, at ud fra en vidunderlig oplevelse har jeg skrevet en lille illustreret børnebog, samt noveller, korte fortællinger m.v. er for tiden i gang med min digtsamling nr. II.
Mit største og inderligste ønske er at skrive, jeg er ikke sikker på, at jeg kunne have gjort det, om jeg ikke havde haft forbindelsen til så mange af livets facetter. Specielt den store oplevelse på Grønland fra 1984 til 1986.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Min Verden: Prosadigte gennem skiftende tider

Min Verden: Prosadigte gennem skiftende tider