Nedsat pris! Minddrugs: vær cool med din performance Forstør

Minddrugs: vær cool med din performance (Bog, Hæftet)

Af: Stina Stærfeldt

Forlag: New Tomorrow
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 223
Dato for udgivelse: 7-5-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788799524204
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
248,15 kr
pdf
97,75 kr

248,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Resultatet af vores performance er afgørende for, om vi får nøglen til den uddannelse, og det liv vi drømmer om. I dag er vores liv, som helt almindelige mennesker, om vi er studerende, jobsøgende, musiker, eller i job fyldt med afgørende performance, hvor vi skal fremlægge og præsentere.
Med Minddrugs – Vær cool med din performance i hånden vil diuopleve, at bogen ikke vil pace dig, men støtte dig i at sætte realistiske og optimistiske forventninger til dig selv og de performance, der venter forude. Igennem bogen vil du få skabt et overblik over sin forberedelse bl.a ved hjælp af Minddrugsplanner, der kan downloades og udfyldes med præcis, det der er brug for til en performance eksempelvis en forestående eksamen.
Bogen viser dig ikke kun igennem den reelle forberedelse, for en stor del af bogen handler også om, hvordan du kan få øje på de kvaliteter, du er i besiddelse af og hvordan du med fordel kan bruge dem i de områder, hvor du kan være udfordret.
Er Minddrugs så nøglen til at blive fixet og være perfekt? Nej, det er den ikke, og der er ikke nogen entydige løsninger på, hvordan du skal gøre. Du må selv finde frem til, hvad der er den helt rigtige model for dig. Derfor må du som læser være indstillet på at arbejde med dig selv, også de sider af dig, som du ikke bryder dig om. Hvis du vælger det, vil du nå langt.
Det Minddrugs giver dig er; teori, muligheder, inspiration, cases, opgaver, spørgsmål og eksempler, der kan støtte og give indsigter, der vil gøre dig i stand til at finde den rigtige forberedelsesmodel for dig. Performance kræver både en mental og en faglig forberedelse, og det er her, at Minddrugs – Vær cool med din performance kan være et vigtigt værktøj, som en del af din forberedelse.
Bogen henvender sig hovedsagligt til unge der skal præstere til en performance. Det kan være studerende, jobsøgende, sportsudøvere eller musikere. Læseren vil opleve at værktøjerne i bogen virker forebyggende på stress, præstations- og eksamensangst . Bogen vil for den studerende være et styrkende værktøj igennem hele studiet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Minddrugs: vær cool med din performance

Minddrugs: vær cool med din performance