Nedsat pris! Mindfulness i naturen: Vejen til større livsglæde og mindre stress
Kategorier / sektioner:

Mindfulness i naturen: Vejen til større livsglæde og mindre stress (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Eva Zelander

Forlag: Forlaget Pressto
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793716001
Udgave: 1. (13-09-2018)
Oplag: 1. (13-09-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hardback
Sideantal: 256
Omslagsgrafiker: Maria Teglkamp
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Mindfulness i naturen" giver en solid introduktion både til mindfulness og til, hvordan man ved at opholde sig mindfuldt i naturen kan opleve at være forbundet med den natur, vi er en del af, og derved få mere livsglæde og indre ro i hverdagen. 
Bogen er den første danske bog, der både henvender sig til den helt almindelige natur- og mindfulness interesserede læser, og som samtidig har en faglig dybde, der gør den brugbar for professionelle stress- og mindfulnesskonsulenter indenfor det social- og sundhedsfaglige felt.   
Når mindfulness og natur går hånd i hånd, forstærker det effekten af begge dele. Men mange udnytter ikke de muligheder, de har lige udenfor døren. 
I "Mindfulness i naturen" fortæller Eva Zelander om den seneste forskning og om alt det, vi nu ved om, hvordan naturen påvirker os positivt, blot ved at vi opholder os i den. 
Bogen indeholder desuden en grundig introduktion til mindfulness med mange eksempler på, hvordan man i hverdagen kan bruge mindfulness til at takle situationer, som læseren vil kunne genkende fra sit eget liv. 
Sidste del af bogen består af en righoldig samling af både kreative og naturterapeutiske øvelser, der kan udføres i naturen, samt en række naturmeditationer.  
I bogen får læseren konkrete værktøjer til, hvordan man kan udvikle sin egen praksis omkring mindfulness, og hvordan man kan koble det til at opholde sig i naturen. Med de konkrete øvelser til at lære at bruge naturen ‘mindfuldt’ i hverdagen, guides læseren til at komme ud og mærke naturen og opleve den forskel, det kan gøre.     

Eva Zelander er oprindelig uddannet landskabsarkitekt, men har med tre yderligere uddannelser som psykoterapeut, mindfulness-instruktør og stresscoach allerede hjulpet mange med at finde ro i naturen med mindfulness. 
Ved hjælp af en lang række eksempler viser Eva Zelander i bogen, hvad det vil sige at leve ‘mindfuldt’. For mindfulness er ikke bare en teknik – det er en måde at være i livet på og møde sig selv og ens omgivelser med medfølelse.      

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mindfulness i naturen: Vejen til større livsglæde og mindre stress

Mindfulness i naturen: Vejen til større livsglæde og mindre stress