Nedsat pris! Mindfulness - Stilhed i hverdagens støj
Kategorier / sektioner:

Mindfulness - Stilhed i hverdagens støj (Lydbog, Lydbog, Dansk)

Af: Silke Rowling

Forlag: Audioteket
Format: Lydbog
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 22-11-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788764504811
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Tao Design
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mindfulness betyder bevidst nærvær. Det handler om at være fuldt til stede i det nuværende øjeblik, at være til stede med åbne sanser, opmærksom på det, der sker her og nu, inden i og uden om os. Mindfulness er en tilstand, hvor sindet bliver stille, den indre dialog stopper, og vi hviler i en form for åben opmærksomhed. Teknikken giver en indre oplevelse af flow, livsglæde og overskud.  
Med mindfulness meditation opøves gradvist evnen til at være opmærksom og nærværende i forhold til vores tanker, følelser og handlemønstre. Derved kan vi bevidstgøre alle de vaner og reaktioner, som fører til  vores stressreaktioner - og i værste fald kan medføre depression, angst og udbrændthed. Med mindfulness vil man opleve, at vi er meget mere end disse begrænsende tankemønstre og selvbilleder.  
Gennem mindfulness udvikles generelt en mere accepterende og omsorgsfuld holdning over for os selv og omgivelserne. Selvværdet styrkes, og du fremmer adgangen til indre ressourcer og en positiv selvfølelse.  
Mindfulness meditation er et virksomt og velafprøvet værktøj til at modvirke og forebygge stress, udbrændthed, depression og angst. For mennesker der ønsker enkle, virkningsfulde redskaber til selvindsigt, fordybelse og personlig udvikling er mindfulness en stor kilde til inspiration.  
Denne cd består af en række guidede Meditationer af forskellig varighed, som du  kan lytte til og udføre efter behov i din hverdag. At starte dagen med bare 5 minutters indre stilhed kan have en overraskende  positiv virkning på hele din dag. Cd´en, kan bruges som supplement til deltagelse i et Mindfulness forløb og som støtte til at opbygge din egen daglige mindfulness meditationspraksis. Den kan i hverdagens travlhed minde dig om at være nærværende og opmærksom på det øjeblikket. Det er netop ved at integrere bevidst nærvær i vores dagligdag, at vi kan opleve indre stilhed i hverdagens støj.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mindfulness - Stilhed i hverdagens støj

Mindfulness - Stilhed i hverdagens støj