Nedsat pris! Mindre stress mere nærvær
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Mindre stress mere nærvær (Hæftet, Dansk)

Af: Lars Damkjær

Forlag: Lars Damkjær
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799794638
Udgave: 1. (19-06-2014)
Oplag: 1. (19-06-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
41,70 kr
127,20 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I bogen MINDRE STRESS, MERE NÆRVÆR giver stresscoach og mindfulness-instruktør Lars Damkjær sine bud på, hvordan vi kan lære at stoppe op og blive bedre til at stå imod og håndtere de stigende udfordringer og krav, vi udsættes for.   


Bogen indledes med en kort introduktion til selve stressbegrebet og vores evne til at balancere mellem krav og ressourcer. Herefter dykker forfatteren ned i en række fænomener, som kan være med til afdække, hvad der stresser os – og hvad der giver os overskud i hverdagen. Det kan fx være i forhold til vores arbejdssituation, vores grundlæggende værdier og drømme samt vores relationer. Der tages specifikt fat om brugen af sociale medier og problematikken online-afhængighed, som flere og flere af os lider af – ofte uden at vide det.   


Læseren bliver løbende præsenteret for simple værktøjer og forslag til, hvordan vi selv kan blive opmærksomme på stressfælder og åndehuller og derudfra træffe et valg. I bogens sidste del beskrives metoder til at få fokus på det at være i nuet gennem mindfulness-meditationer, åndedrætsøvelser og yogapraksis. Træning og rutiner er en forudsætning for at opnå et godt resultat, og læseren får via QR-koder i bogen direkte adgang til lydfiler med konkrete øvelser.   


MINDRE STRESS, MERE NÆRVÆR henvender sig til alle, som gerne vil blive bedre til at stoppe op mærke nærværet, og til dem, som trænger til inspiration til, hvordan man møder sin indre kritiker med venlighed.  

Anmeldelser (0)