Mindst 600 gram om dagen - sådan Forstør
Kategorier / sektioner:

Mindst 600 gram om dagen - sådan (Bog, Hæftet)

Af: Morten Skærved

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 251
Dato for udgivelse: 17-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771281309
Produkt type: Bog
Fotograf: Peter M. Madsen, Magnus Ragnvid
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I samarbejde med Fødevarestyrelsen har Morten Skærved lavet en unik samling af opskrifter, der gør det let, lækkert og nemt at overholde fødevarestyrelsens anbefaling om at indtage 600 g grønsager og frugt om dagen. Hvordan inkorporer man det grønne i en travl hverdag, så man ikke står med de kedelige gulerodsstave som eneste grønne indslag til måltiderne? 

Morten giver svar på hvordan det kan gøres, så det er nemt at få hverdagen til at hænge sammen. Du vil opleve at det køleskab og den fryser du troede egentlig var tomt, faktisk alligevel indeholder grøntsager til at lave et godt grønt indslag i hverdagen. Og hvis køleskabet er tomt er opskrifterne baseret på råvarer, der kan fås i almindelige supermarkeder. 
 
Bogen indeholder både udvalgte opskrifter fra Mortens tidligere kogebøger bl.a. Så er der mad, Salater, Moderne Madpakker, Forretter og Tilbehør og helt nyudviklede opskrifter i kogebogen.     
 
Om forfatteren:
Mad er en hjertesag for Morten Skærved. Det skal være let at lave, lækkert og du skal kunne få alle råvarer i nærmeste supermarked. Morten har vundet den prestigefyldte Gourmand Internationals pris for Sønderjysk Kaffebord og Salater. Morten er uddannet fra Suhrs Seminarum, har været madeksperten i mere end 70 episoder af TV3´s ´De fantastiske 5´ og udvikler løbende opskrifter for firmaer og blade.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mindst 600 gram om dagen - sådan

Mindst 600 gram om dagen - sådan