Nedsat pris!
Kategorier / sektioner:

Mine barndomserindringer fra Svogerslev (Bog, Hæftet)

Af: Hugo Per Madsen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 122
Dato for udgivelse: 14-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793692503
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

113,20 kr

-24.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Forfatteren skriver:
Bogen fortæller om, hvordan det var at være landsbydreng i efterkrigstiden og op til nutiden. Jeg blev født på Hovedvej 56a og flyttede senere over på Hovedvej 31a. Jeg gik på Lynghøjskolen, hvor jeg fik æren af at starte i skolens første klasse. Jeg legede altid med mine venner ovre hos Chresten Bonde. Her har jeg også slået græs for en tier og en sodavand. Jeg var så vidt muligt hvert år på ferie med min mor, som var enlig med mig, så derfor skulle pengene jo gerne være der. Engang om året var jeg i Holbæk med mormor og morfar for at hygge og blev altid forkælet med et stykke legetøj. Jeg har aldrig manglet noget. Svogerslev by er og bliver mit hjerte, også selvom jeg ikke bor der mere.          

Uddrag af bogen  
Jeg er opvokset ved hovedvejen i Svogerslev, og derfor var der visse ting, som min mor havde som fast ritual, når jeg skulle ud og lege i gården, hvor jeg fik en tøjsnor om livet. Jeg kan svagt mindes det, men jeg har et billede af, hvor jeg har den på, og jeg har vel været omkring tre år. Jeg gik ikke, før jeg havde fået den på. Det var mor stolt af, og det kan jeg godt forstå i dag, når jeg ser tilbage på den trafik, som kørte igennem byen dengang mod Holbæk, for der var ikke lavet omfartsvej som nu.            

Om forfatteren  
Hugo Per Madsen er født og opvokset i Svogerslev ved Roskilde. Han er en mand i sin bedste alder (58 år) og førtidspensionist på grund af for tidlig sygdom. Han har været personlig afholdsmand igennem 44 år og har arbejdet frivilligt i diverse foreninger med forskellige poster.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mine barndomserindringer fra Svogerslev

Mine barndomserindringer fra Svogerslev