Nedsat pris! Mine første år Forstør

Mine første år (Bog)

Forlag: Specialday
Sprog: Dansk
Sideantal: 118
Dato for udgivelse: 8-6-2009
Udgivelse: 2. udgave, 2009.
Medforfattere: Lénart & Hansen
ISBN-13: 9788792021038
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 2
Oplag: 5

2 - 5 hverdage

269,00 kr

-80,00 kr

Vejl. pris: 349,00 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er bogen som alle vordende og nybagte forældre må eje. Det er den klassiske babybog blot i en udvidet og mere eksklusiv udgave. Det der gør ´Mine første år - minder og gemmer´ særlig unik og yderst praktisk er den smarte ringbindsfunktion i bøgerne som gør det muligt for folk selv at bestemme hvor meget de ønsker at udfylde - ligesom de kan udvide bogen ved at tilkøbe ekstra sider, foto- og plastiklommer   Desuden er bogen inddelt med faner i katergorier der kommer rundt om hele barnets udvikling ligesom de 5 smarte lommer i bøgerne er geniale til opbevaring. Som noget nyt kommer babybogen i både en pige, dreng, og unisex version.   Mine Første År - minder og gemmer er en unik scrapbog til alle de fantastisk minder fra baby´s first tid. Der er plads til alt lige fra notater fra graviditeten, det første fordaftryk og den lille bløde hårlok til alle de vidunderlige billeder og dyrebare minder, som man skal huske at skrive ned, inden tiden flyver væk med dem. Bogen indeholder desuden masser af gode ideer til aktiviviteter og lege med baby samt gode råd til forældre om nogle af de små og store udfordringer livet med en lille ny byder på. 

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
06-10-2014

Min mand og jeg er utrolig glade for denne bog. Der er så mange gode sætninger man skal foresætte plus der er sider man kan sætte billeder på. Vi nyder også det starter allerede fra graviditeten, og man får mulighed for at beskrive så mange ting. Hvilket mangler i mange andre barns bog.

Vi synes dog det er træls med de forskellige forslag til hvad man nu kan sammen med barnet og andre forslag til forældrene. Det er barns bog så vi synes ikke der skal stå noget andet end det til barnet.

Bedømmelse 
05-06-2013

Super!

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Mine første år

Mine første år

Måske kunne nedenstående have interesse

Klassisk musik for børn
Klassisk musik for børn

Afslappende klassisk musik for børn. Se vores udvalg i klassisk musik for børn

Kunder, der købte denne vare, købte også