Nedsat pris! Mine vandringer med Jomfru Maria: I Marias pilgrimsspor
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Mine vandringer med Jomfru Maria: I Marias pilgrimsspor (Bog, Paperback, Dansk)

Forfattere: Marianne Nielsen, Marianne Nielsen

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743011392
Udgave: 1. (17-09-2019)
Oplag: 2. (18-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 212
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk

Status : Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Inden jeg tog ud på mine mange vandringer, havde jeg ikke nogen religiøse eller spirituelle grunde til at tage af sted andet end nysgerrighed og en dragende lyst til at vide mere om, hvem Jomfru Maria var. Men hvorfor følte jeg mig tiltrukket af hende? Det håbede jeg at få svar på. Min vandring blev - helt uforberedt - en vandring gennem dette liv og tidligere liv, mens mine samtaler med Maria fik mig til at se mit nuværende liv og mine tidligere liv i et helt nyt perspektiv.
Jomfru Maria og jeg har haft samtaler omkring det at være menneske på denne jord, og hvordan en hård vandretur i overført betydning kan sammenlignes med det, vi menneske går igennem livet på jorden. Vi har haft samtaler om, hvordan vi behandler dyr, jorden og naturen og om, hvor vigtigt vand er, for at vi mennesker, dyr og jorden kan overleve. Jeg har været på mit livs vandring i selskab med Jomfru Maria gennem Italien, Grækenland og til Marias hus i Tyrkiet.
Jeg har haft de mest fantastiske oplevelser. Jeg har sovet de mest utrolige steder, lige der hvor jeg blev træt og ikke orkede at gå mere, i skoven, i forladte huse, bagsædet af en Alfa Romeo, i en kirke, i et lille hus i en olivenlund, i en lukket fabrikshal og i bjergene. Jeg har haft åndelige og spirituelle oplevelser, haft samtaler med Jomfru Maria gennem indre dialog og set guddommelige personligheder for mit indre.
Følg mig på mine vandringer!

Anmeldelser (0)