Minoriteter og uddannelse (Bog, Hæftet)

Forlag: Danmarks Lærerhøjskole
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Københavnerstudier i tosprogethed
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 1-1-1993
Udgivelse: 1993.
Nr. i serien: Bind: nr. 18,
Redaktion: Tove Skutnabb-Kangas, Anne Holmen, Robert Phillipson
ISBN-13: 9788788295818
Produkt type: Bog
Bidragyder: Inger Clausen, Charlotte Hamburger, Dorthe Vejen Hansen, Anne Holmen, Mustafa Hussain, Chandra Jayamanne, Tina Kallehave, A. Kerim, Sevki Hüseyin Kizilocak, Sven Mørch, Lis Offenberg, Robert Phillipson, Carl-Ulrich Schierup, Tove Skutnabb-Kangas, Ellen Wi
År for denne udgave: 1993
Første udgivelsesår: 1993
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes

3 - 8 hverdage

76,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen henvender sig til alle, som interesserer sig for forholdet mellem minoriteter og majoriteten i Danmark, og specielt til pædagoger, lærere og dem, som har ansvar for de mange grene af uddannelsessystemet. De beskrivelser og analyser, bogen kommer med, er relevante for enhver, der vil vide mere om, hvorfor mange indvandrere møder vanskeligheder i det danske uddannelsessystem og i samfundet som helhed, og hvordan nogle af disse problemer kan tackles bedre.
Bogen indeholder en række beskrivelser, forfattet af pædagoger, lærere, universitetsforskere og forældre til flersprogede børn. Nogle er selv indvandret til Danmark, andre er pæredanske. Bogen indeholder også en række analytiske artikler om, hvorfor den aktuelle situation i uddannelsessystemet ser ud, som den gør, og hvilke forklaringsmodeller, der kan være nyttige, når man vil grave under hverdagsoverfladen for at finde underliggende årsager. Det er en grundbog i den forstand, at den relaterer situationsbeskrivelser til basale strukturer og ideologier i det samfund, som udgør rammen om aktuelle problemer og udfordringer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Minoriteter og uddannelse

Minoriteter og uddannelse