Nedsat pris! Mirakelfloden Forstør
Kategorier / sektioner:

Mirakelfloden (Bog, Indbundet)

Af: Ann Patchett

Forlag: People s Press
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 366
Dato for udgivelse: 8-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Annelise Schønnemann
ISBN-13: 9788771086980
Produkt type: Bog
Originaltitel: State of wonder
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
230,95 kr
epub
158,15 kr

230,95 kr

-23%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Vær forberedt på mirakler, når du læser Ann Patchetts romaner.«
- New York Times

Blandt regnskovens stammefolk dybt inde i Amazonas er forsker dr. Annick Swennson i gang med at udvikle et medikament, der vil kunne forandre kvinders liv for al fremtid. Projektet er omgærdet af stor mystik, Swennson nægter at rapportere hjem, og investorerne er ved at miste tålmodigheden. Anders Eckman fra Swennsons medicinalfirma sendes ned for at undersøge sagen. Det eneste, der kommer retur, er meddelelsen om hans død.

Marina Singh, kollega til Anders og tidligere student under dr. Swennson, tager nu af sted - helt ind i Sydamerikas mørke hjerte - for at undersøge det påståede dødsfald og for at finde ud af, hvad det er for en velbevogtet hemmelighed, Dr. Swennson skjuler. Marina ved ikke, at der i dette ældgamle hjørne af verden, lurer farer, som kommer til at overgå hendes vildeste fantasi. Den unge forsker må lære at navigere i et territorium, hvor fornuften er sat ud af spil - og det er kun tiden, der kan vise, om dr. Swennson har lært hende nok.

MIrakelfloden er en fortælling om kærlighed, vanvid og frygt og om de dilemmaer, der opstår, når videnskaben kolliderer med vores forestillinger om fornuft og etik.

Ann Patchett er en bemærkelsesværdig historiefortæller, som med sjældent talent forener den underholdende pageturner med et overvældende litterært talent. Ann Patchett bor i Nashville, Tennessee og er forfatter til fem romaner og har bl.a. vundet The Orange Prize for Fiction. Hun skriver for New York Times Magazine, ELLE, GQ, The Financial Times, The Paris Review og Vogue.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mirakelfloden

Mirakelfloden