Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Miranda (Bog)

Af: Carol Matas

Forlag: Arvids
Sprog: Dansk
Sideantal: 140
Dato for udgivelse: 1-8-2001
Udgivelse: 1. udgave, 2001.
Oversætter: Jan Dahl Jeppesen
ISBN-13: 9788798795131
Produkt type: Bog
Originaltitel: Cloning Miranda
Anvendelighed: Fra 12 år
År for denne udgave: 2001
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

180,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Miranda er den perfekte teenager - set med voksnes øjne. Er superintelligent, passer sin skolegang, kommer hjem til tiden, gør hvad der bliver sagt, modsiger aldrig sine forældre. Alle disse dyder virker noget irriterende på hendes veninde Emma, som ihærdigt prøver at få Miranda til at opføre sig mere "normalt".
Pludselig bliver Miranda syg. En sjælden og livstruende sygdom, som der ikke findes nogen mulighed for at helbrede rammer hende. Hendes forældre er ikke destro mindre fulde af fortrøstning. De ejer foruden nogle lægehuse også en forskningsklinik, og her bliver Miranda indlagt hos Dr. Mullen, der lover hende snarlig helbredelse. På klinikken opdager hun ved et tilfælde en 10-årig pige, som ser ud nøjagtig, som hun selv gjorde i den alder.
Det viser sig, at pigen er en klon af Miranda - en teknik, som Dr. Mullen har eksperimenteret med i årevis - og at pigen skal lade livet, for at Miranda kan få hendes organer transplanteret.
Her vågner Miranda op til modstand. Det vil hun ikke tillade.
Hun ser pludselig i opposition til forældrene, der betragter klonen som en "livsforsikring" uden menneskelige værdier og følelser, og oprøret ulmer i hende. Hun vil finde sandheden, for der er mange indicier på, at forældrene ikke fortæller hende alt, hvad der er at vide. Her spiller gamle fotografier af Miranda en betydelig rolle, for selv om det er hende på billederne, kan hun ikke genkende hverken steder eller tøj.
Det store spørgsmål er derfor: Hvem er pigen på billederne?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Miranda

Miranda