Nedsat pris! Mirror mirror Forstør
Kategorier / sektioner:

Mirror mirror (Bog, Hæftet)

Af: Cara Delevingne

Forlag: Politiken
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 382
Dato for udgivelse: 19-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Nana Baaner Klitgaard, Nete Harsberg
Medforfattere: Cara Delevingne, Rowan Coleman
ISBN-13: 9788740041545
Produkt type: Bog
Originaltitel: Mirror mirror
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
186,25 kr
epub
137,50 kr
zip_mp3
137,50 kr

186,25 kr

-25.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mirror Mirror er en stærk roman om identitet, seksualitet, køn, følelsesmæssig smerte og de sociale mediers komplicerede verden med deres evige krav om perfektion.
Da en af deres venner forsvinder på mystisk vis, bliver en gruppe teenagere tvunget til at konfrontere deres egne dybeste hemmeligheder i denne spændingsmættede roman af den ekstremt populære supermodel, skuespillerinde og SoMe-stjerne Cara Delevingne.
Blandt eleverne på Pimlico Academy er Red, Leo, Rose og Naomi en flok outsidere, der sammen har fundet ro i deres band, Mirror Mirror. Det er ligeså svært for de fire 16-årige at passe ind i skolen, som det er at navigere i deres komplicerede liv derhjemme. Reds mor er dybt alkoholiseret, og faren er aldrig hjemme. Leos bror er i fængsel. Rose bruger sex og alkohol til at dulme smerten efter et brutalt overgreb. Naomis punkrockprinsesse-persona giver hende friheden til at udleve, hvad hun føler, er sit sande jeg.
Da Naomi først forsvinder og siden findes bevidstløs, bliver hendes venner på en gang rystede og forvirrede. Er der sket en ulykke – eller har nogen forsøgt at skade Naomi med vilje? Har Naomi haft problemer – og hvorfor har hun ikke talt med dem om det?
Hvor godt kender de egentlig deres veninde – og hinanden? Vil Naomi vågne op af sin koma – og vil hun nogensinde blive den samme igen? For at forstå, hvad der er sket med Naomi, bliver Red, Leo og Rose nødt til at konfrontere deres egne mørke hemmeligheder og deres største frygt; de bliver nødt til at forene, hvem de er indeni med det ansigt, de viser udadtil.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mirror mirror

Mirror mirror