Nedsat pris! Mit afrikanske liv - eventyr, kærlighed og elefanter Forstør
Kategorier / sektioner:

Mit afrikanske liv - eventyr, kærlighed og elefanter (Bog, Hæftet)

Af: Daphne Sheldrick

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 340
Dato for udgivelse: 7-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Birthe Lundsgaard
ISBN-13: 9788717043251
Produkt type: Bog
Originaltitel: An African love story
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

248,95 kr

-17%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dame Daphne Sheldrick er det første menneske nogensinde, der har haft held med at fodre, pleje og opdrætte forældreløse elefantunger. Hendes særlige indsigt i og forståelse for disse dyr er bygget op gennem mange års observationer af og tætte arbejde med vilde dyr i Kenya. Hendes pionerindsats har reddet livet for utallige elefanter, næsehorn og andre dyreunger.

I denne hjertevarmende og rørende biografi, fortæller Daphne Sheldrick om sine utrolige oplevelser som plejemor for en lang række dyrebørn, fra hendes første kærlighed, Bushy, en dåøjet antelope; Ricky-Ticky-Tavey, en lille dværgmangust; Gregory Peck, Huppety, en nysgerrig zebra og den majestætiske elefant Eleonor, som Daphne havde et storslået venskab med i over fyrre år.

Men dette er også en magisk og rørende kærlighedshistorie om forholdet mellem Daphne og David Sheldrick, den berømte bestyrer af Tsavo Nationalpark. Det var deres dybe kærlighed, Davids usædvanlige føling med og kendskab til Kenyas natur og dyreliv, hans utrættelige arbejde for at bekæmpe krybskytteri, samt tragedien ved hans alt for tidlige død, som har inspireret Daphne til hendes mange naturfrednings-initiativer og -bedrifter, herunder indstiftelsen af den verdenskendte David Sheldrick Wildlife Trust samt grundlæggelsen af hjemmet for forældreløse dyr i Nairobi National Park, hvor Daphne stadig bor og arbejder i dag.

Daphne Sheldricks fortælling begynder i hendes barndoms Kenya i 50´erne og fortsætter over de næste fem årtier. Ud over historien om et usædvanligt liv får læseren en levende skildring af Kenyas natur og dyreliv. Daphne Sheldrick blev i 2006 adlet til at ´Dame of the British Empire´ for sin store naturfredningsindsats. I dag bestyrer hun David Sheldrick Wildlife Trust sammen med sin datter Angela.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mit afrikanske liv - eventyr, kærlighed og elefanter

Mit afrikanske liv - eventyr, kærlighed og elefanter