Nedsat pris! Mit barn - hvor er du: debatbog om adoptionssprøgsmål - første bog i Danmark om adoption fortalt af den biologiske mor Forstør
Kategorier / sektioner:

Mit barn - hvor er du: debatbog om adoptionssprøgsmål - første bog i Danmark om adoption fortalt af den biologiske mor (Bog, Paperback)

Af: Aniella Bonnichsen

Forlag: Skriveforlaget
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 293
Dato for udgivelse: 25-1-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788792573261
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

181,75 kr

-17%

Vejl. pris: 219,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Adoption bringer mange tanker og følelser i spil. I bøger, aviser, tv og radio fortæller adopterede ofte deres historie, og de par, der vælger at adoptere, står også ofte frem og indvier omverden i deres overvejelser. Men hvad med den biologiske mor? Hvilke tanker og følelser rører sig i den mor, der må give det liv væk, hun selv har bragt til verden - og hvilke konsekvenser får det for resten af hendes liv?


Mit barn - hvor er du? er den første bog i Danmark om adoption, som løfter sløret for, hvad den biologiske mor oplever. Aniella Bonnichsen har som de fleste andre biologiske mødre været knuget af skyld og skam. Det er hun ikke mere, og derfor står hun nu frem og fortæller sin historie.


Og Aniella Bonnichsens historie er usædvanlig. Hun har i modsætning til mange andre biologiske mødre ikke sat sig tilbage og håbet og ventet på, at hendes barn en dag ville banke på hendes dør. Hun har selv opsøgt ham - og hun har ikke stillet sig tilfreds med, at hun ingen rettigheder havde. Aniella ønsker at hjælpe andre biologiske mødre til også at få deres værdighed tilbage. Hun kommer hele vejen rundt om adoptionsproblematikken, lægger op til debat og kommer med sit bud på, hvordan vi kan gøre det bedre for alle tre parter i adoptionstrekanten.   


»Et barn, der bliver bortadopteret, er faktisk et barn, der er elsket. Selv om man af en eller anden grund ser sig nødsaget til at give sit barn fra sig, giver man aldrig slip på den kærlighed, man nærer til sit barn. Et barn, der bliver bortadopteret er et barn, der bliver givet væk i stor kærlighed og smerte med erkendelsen om, at nogle ydre vanskelige omstændigheder gør, at man ikke selv er i stand til at give barnet, hvad det fortjener.«


Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
05-12-2011

Jeg har læst denne bog med stor interesse. Jeg har selv ikke erfaring med adoption, jeg har ikke engang børn, men til trods derfor var jeg utrolig grebet af bogen. Faktisk så meget at jeg ikke kunne lægge den fra mig. Jeg synes bogen er skrevet i et meget fint og let sprog, og historien er meget meget gribende. Man kan næsten ikke bære at hun ikke møder sin søn, og glædes ligeså meget når de endelig finder sammen.
Aniellas historie er for alle, uanset adoption eller ej. Det er også en historie om et barn der er svigtet i så stor grad, at det er et under at hun i det hele taget formår at komme videre, at stifte familie, og samtidigt kæmpe for at finde sin søn. Den skal bare læses.
Hennie Lindhardt, Instruktør i ThetaHealing.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Mit barn - hvor er du: debatbog om adoptionssprøgsmål - første bog i Danmark om adoption fortalt af den biologiske mor

Mit barn - hvor er du: debatbog om adoptionssprøgsmål - første bog i Danmark om adoption fortalt af den biologiske mor