Nedsat pris! Mit liv med bondelandets natur
Kategorier / sektioner:

Mit liv med bondelandets natur (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Kaj Sand-Jensen

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702234152
Udgave: 1. (16-05-2017)
Oplag: 1. (16-05-2017)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 292
Illustrationer: Ja
Omslagsgrafiker: Narayana Press
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mit liv med bondelandets natur er professor Kaj Sand-Jensens beretning om personlige oplevelser og opdagelser i den danske, svenske og spanske natur fra drengetiden ved Limfjorden til nutiden ved Furesø i Nordsjælland.

Kaj Sand-Jensen fortæller om de dyr og planter, han har mødt på sine ture gennem landskaberne og om arternes indbyrdes forbundne samspil.

Samtidig beretter bogen om det store naturtab i Danmark gennem de seneste 100-200 år, der bød på afdansningsbal for brushøns og udryddelse af nøjsomme planter og smådyr i søerne, i skovene og i det lysåbne land.

Forfatterens faglige gennemgang afskræller politisk opportunisme og overgreb på naturen, fordi viden og indsigt indebærer en absolut oplysningspligt til landets borgere om de rette sammenhænge mellem naturen og menneskets forurening og udnyttelse.

Heldigvis viser de seneste års naturhistoriske mirakler – tilbagekomsten af havørnen, laksen i Skjern Å og rigdommen af nye planter i den genskabte Filsø – at hvor der er vilje og vedholdenhed, udfolder naturen sig atter og kan komme tilbage i overflod.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mit liv med bondelandets natur

Mit liv med bondelandets natur