Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Mit liv med vin og musik (Bog, Hæftet)

Af: Jens Rømer

Forlag: Olafssongs
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 205
Dato for udgivelse: 18-8-2016
Udgivelse: 2016.
Redaktion: Christel Sunesen, Finn Olafsson, Jens Rømer
ISBN-13: 9788791086229
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

268,75 kr

-23%

Vejl. pris: 349,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jens Rømer: ”Mit liv med vin og musik”.
En bog med musik - om vin og musik - 2 CDer er indlagt i bogen

Det er en fortælling om musikeren, musikbookeren, frankofilen - og nu også forfatterens – liv, og om hans to helt store passioner: Vin og musik.
Bogen er rigt illustreret og inddelt i to hovedafsnit:
I bogens del 1 fortæller Jens Rømer om sit liv med vin og musik. Han fortæller om sin interesse for musik og for at udøve musik, om de musikere og vinproducenter med hvem han har opbygget nære venskaber, og om hvordan frankofilen i ham, og dermed også hans store passion for vin, blev født.
I del 2 rejser Jens Rømer rundt i Languedoc og Rhône vindistrikterne, hvor han besøger 18 forskellige økologiske og biodynamiske vinproducenter for at interviewe dem om deres økologiske og biodynamiske dyrkningsprincipper, deres ”terroirs” og deres vine. Også en enkelt dansk vinproducent blev besøgt. Det er der blevet en række spændende interviews ud af, som alle beskriver det store engagement og den entusiasme og kærlighed, disse vinproducenter lægger i deres arbejde.
Men en bog om vin og musik bør vel også indeholde musik! Derfor har alle vinproducenterne fået komponeret et stykke musik til deres vine af en perlerække af Jens Rømers komponist- og musikervenner. Under inspiration af et par flasker vin, fra en af Jens Rømer udvalgt vinproducent,
har Jonas Højer Hansen, Jesper Løvdal, Jean-Luc Thomas, Jens Hesselbjerg Rømer & NWMNWMNWM, Finn Olafsson, Lars Bo Kujahn, Anders Blichfeldt, Lucas Forchhammer, Dan Ar Braz, Jens Jepsen & Benjamin Aggerbæk, Sven-Ingvart Mikkelsen, Lars Lilholt, Ole Højer Hansen, Kristian Rømer, Irene Becker, Pierre Dørge, Niller Wischmann, Frans Bak, Per Nielsen & Lonnie Kjær og Jens Rømer selv, komponeret og indspillet et stykke musik, som kan høres på de 2 CDer, som er indeholdt i bogen. Alle kunstnerne har desuden hver især skrevet et indlæg om deres oplevelser med at skrive og indspille musikken.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mit liv med vin og musik

Mit liv med vin og musik