Mit livs gang i en stærkt foranderlig verden Forstør
Kategorier / sektioner:

Mit livs gang i en stærkt foranderlig verden (Bog, Paperback)

Af: Poul B. Olander Sørensen

Forlag: Olander
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 116
Dato for udgivelse: 13-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788793284968
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

179,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogen er skrevet af en nu fuldvoksen mand, der var dreng i 1930´erne og begyndelsen af 40´erne. Igennem den selvbiografiske skitse, der strækker sig fra en tid, hvor det elektriske lys og det indendørs toilet var en luksus for de rigeste, og hvor der var flest af de fattige, fortæller forfatteren om, hvordan det har været at vokse op og blive fuldvoksen i dagens Danmark.


Forfatteren har været vidt omkring, arbejdet som medhjælper i sin mors grønthandel i Greve, været tjenekarl på to gårde i Vandborg, og efter sin militærtjeneste i det sønderknuste Tyskland, lige efter krigen, arbejdet som skovhugger i Skåne og Dalerne. Desuden har han senere været ansat på en maskinfabrik i Valby og har haft sin egen ejendomsmæglerforretning samt en entreprenørvirksomhed ved Greve Strand, hvorpå han, efter nogle begivenhedsrige år på Det Danske Kulturinstitut, i 1997 gik på pension.


Ud over den selvbiografiske skitse, der med humor illustreres gennem de vigtigste personlige relationer og begivenheder, er bogen centreret om beskrivelsen af forfatterens gennembrudsoplevelse, som fandt sted i begyndelsen af tyveårsalderen. Læseren får et givende og inspirerende indblik i forfatterens tankeverden, som anskues i lyset af blandt andet Søren Kierkegaards eksistenstænkning.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mit livs gang i en stærkt foranderlig verden

Mit livs gang i en stærkt foranderlig verden