Nedsat pris! Mit livs vennepunkter Forstør
Kategorier / sektioner:

Mit livs vennepunkter (Bog, Hæftet)

Af: Johannes Møllehave

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
Dato for udgivelse: 17-4-2018
Udgivelse: 5. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788711938881
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 5
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
173,95 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
60,70 kr

173,95 kr

-13%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Mit livs vennepunkter" er en samling portrætter skrevet over mange år. Portrætter af børn og voksne, af venner og kunstnere, af nulevende og afdøde. Det er klip fra erindringsbøgerne og kronikker, og bogen rummer navne som Leif Panduro, Henrik Stangerup, Paul Hammerich og Benny Andersen.
Johannes Møllehave har en sjælden evne til at fremhæve det særlige ved disse personligheder på en måde, så de også bliver læserens venner.
Johannes Møllehave (f. 1937) er en dansk præst, forfatter og foredragsholder. Han har skrevet en lang række bøger, heriblandt bibelske gendigtninger, erindringsbøger, litteraturbeskrivelser, revytekster til radio og tv samt samtalebøger. I 1979 modtog Johannes Møllehave De Gyldne Laurbær for "Læsehest med æselører".
"Tankevarmende og hjertevækkende." – Politiken
"…mest beundringsværdigt i denne opsamling af tekster er Møllehaves fine sondring mellem føleri og bevægelse. Selvom det sentimentale ligger lige om hjørnet, sørger humoren for, at vi ikke bliver tvunget ud i føleriets kviksand. Det er en svær kunst. Den mestrer institutionen Møllehave, der kan mere end sit fadervor…" – Jyllands-Posten
Johannes Møllehave (f. 1937) har siden debuten i 1975 med PÅ MYRENS FODSTI udgivet over 60 bøger: erindringer, romaner, prædikensamlinger, børnebøger, læsninger med meget mere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mit livs vennepunkter

Mit livs vennepunkter