Nedsat pris! Mit lykkelige land
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Mit lykkelige land (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Grevinde Alexandra i samarbejde med Rikke Hyldgaard

Forlag: Politikens Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740040685
Udgave: 1. (02-10-2018)
Oplag: 3. (19-12-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 280
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvorfor kåres danskerne gang på gang til et af verdens lykkeligste folkefærd? Og hvordan ser lykken egentlig ud?
Det er nogle af de spørgsmål, som grevinde Alexandra forsøger at finde svar på i Mit lykkelige land. I sin søgen rejser hun Danmark rundt, fra Skagen til Skarø, fra Møgeltønder til København. Hun opsøger landskaber og virksomheder, hun besøger øboere og vinterbadere, og hun konsulterer eksperter i blandt andet kunst, sprog og lykke. Alle bringer de hende tættere på dansk historie, kultur og identitet.
Turen er samtidig en personlig rejse i erindringen. Alexandra beskriver, hvordan det var som 31-årig i 1995 at forlade sin hidtidige tilværelse i en af verdens største byer, Hongkong, for at bosætte sig i marsken i Sønderjylland og blive en del af den kongelige familie. Hun fortæller om at tilegne sig et nyt sprog og en ny nationalitet, om at være mor til to prinser – og om hele tiden at turde kaste sig ud i livet.
Mit lykkelige land er en kærlighedserklæring til Danmark og en personlig fortælling om at blive en lykkelig dansker.


GREVINDE ALEXANDRA    

(Født 1964 i Hongkong). Mor til HH Prins Nikolai og HH Prins Felix fra ægteskabet med HKH Prins Joachim (gift 1995-2005). Sammen med professor Tim Fort har hun skrevet bogen om forretningsetik The Sincerity Edge (2017) . Medlem af bestyrelsen i Ferring Pharmaceuticals og formand for Ethics and Compliance Committee samme sted. I 2018 Leader in Residence på The Kelley School of Business i Indiana, USA. Protektor for en lang række danske institutioner og organisationer. Har tidligere arbejdet som børsmægler i Hongkong og som vicedirektør i GT Management, Hongkong.


RIKKE HYLDGAARD 

(Født 1972). Journalist, forfatter og lektor på Center for Journalistik ved Syddansk Universitet. Forfatter til bøgerne Soldaten – i krig og kærlighed (2011), Dorthe Kollos Jeg er stadig her (2014), Hans Pilgaards Støj og fortielser (2016) og Johannes Langkildes Da amerikanerne gik hver til sit (2017). Modtog i 2011 Spadestiksprisen for fortællingen I krig og kærlighed i Fyens Stiftstidende.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mit lykkelige land

Mit lykkelige land