Nedsat pris! Mitfordmordene I: Mysteriet på Asthall Manor
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Mitfordmordene I: Mysteriet på Asthall Manor (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jessica Fellowes

Forlag: Politikens Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740060010
Udgave: 2. (02-10-2019)
Oplag: 1. (02-10-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Paperback
Sideantal: 400
Originaltitel: The Mitford Murders
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
96,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fans af Daisy Goodwin, Julian Fellowes og Agatha Christie vil elske denne serie om Mitfordmordene, der er inspireret af virkelige begivenheder og skildrer den virkelige Mitford-familie og dens seks excentriske søstre.
Året er 1920 og Louisa Cannon drømmer om en vej ud af fattigdommens London, en by, der er hårdt mærket af den netop overståede verdenskrigs rædsler.
Louisas redning bliver en ansættelse hos familien Mitford på Asthall Manor i Oxfordshire. Som kombineret barnepige og selskabsdame for de seks Mitfordsøstre får hun adgang til en helt ny og fortryllende verden. Især knytter hun sig til den eventyrlystne og smukke sekstenårige Nancy, den ældste af søstrene, der elsker detektivhistorier og brænder for at opleve verden uden for godset.
Men da sygeplejersken Florence Nightingale Shore, der er guddatter til sin berømte navnesøster, myrdes på toget til Hastings, husker Louisa, at hun har set noget i det tog, der måske kunne være af betydning. Sagen vækker opsigt, og snart vikles både Louisa og Nancy ind i en mordgåde, der er lige så spændende, som den er livsfarlig.

Anmeldelser (0)