Modne Mænd 3: Samtaler om livets patina (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Bo Østlund

Forlag: Forlaget Heatherhill
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791901515
Udgave: 1. (15-10-2021)
Oplag: 1. (15-10-2021)
Første udgivelsesår: 2021
Serie: Modne Mænd
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 300
Omslagsgrafiker: Trine Dvinge
Forord af': Bo Østlund
Illustrator: Bo Østlund
Fotograf: Bo Østlund
Originalsprog: Dansk

Forventes på lager: 15-10-2021

Levering : Kan forudbestilles (Udk. 15-10-2021)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Modne Mænd blev i 2016 ét af årets mest omtalte og anmelderroste værker med bl.a. fem røde hjerter i Politiken. 


Aldrig tidligere havde så mange mænd fortalt så hudløst ærligt om dem selv og deres liv som i dette værk, hvor 24 kendte danske mænd hudløst ærligt berettede om livets største spørgsmål i samtaler med bogens forfatter Bo Østlund.


Fra Allan Olsen, Ib Michael og Poul Nesgaard over Søren Østergaard, Lars Lilholt og Hans Engell til Tor Nørretranders, Flemming Jensen og Lars Muhl.


Det var også i bogen 'Modne Mænd', at Troels Kløvedal første gang afslørede sin sygdom for omverdenen.Året efter 'Modne Mænd' - i 2017 - udgav Bo Østlund værket 'Moden Kvinder', og denne gang besøgte han 24 kendte danske kvinder.

Også denne efterfølger blev en anmelderrost bestseller.


I marts 2021 udkommer 'Modne Mænd 2' og i denne tredje og sidste bog i den unikke trilogi tager forfatteren igen Danmark rundt for at sætte sig til rette i det intime herreværelse i chesterfield-stolen og tale intimt, følsomt og ærligt med 12 nye, spændende kendte danske mænd i alderen 45 til 73 år, og igen kan læserne glæde sig til magiske mandemøder, hvor intet er for svært at tale om.


Igen vil samtalerne handle om alt det, som mænd ellers har svært ved at sætte ord på:


Kærlighed, tro, følsomhed, forfængelighed, begær, kvinder alderdom, kroppens forfald, angst, sex, døden og meget, meget mere.


Og da samtalerne også handler om den tid, vi lever i, vil corona-krisen og den ændrede verden naturligvis også blive en del af det spændende og unikke værk.


Forfatteren og familieterapeuten Jesper Juul kaldte i 2016 'Modne Mænd' for 'en historisk milepæl i den danske mands historie''.'Den er ikke bare fuld af reflekterede og vise udsagn, men viser også for første gang nogensinde, hvordan mænds sprog for deres eksistens er helt forskelligt fra kvinders. Bogen indeholder ikke ét overflødigt interview', skrev han.


'Modne Mænd' blev en bog på næsten 500 sider med 5000 tanker, følelser og fornemmelser, håb og drømme – både de, der blev til virkelighed og de, der brast. 'Modne Mænd 2' bliver en spændende og værdig efterfølger, og 'Modne Mænd 3' bliver med endnu en perlerække af kendte danske mænd ikke mindre interessant og dragende.


Læs meget mere om 'Modne Mænd' på www.modnemaend.dk


Forfatteren Bo Østlund, som har udgivet 24 bøger, er selv årgang 1956, og det 472 sider store værk udgives igen af Forlaget Heatherhill, som de senere år også har stået bag bl.a. Kim Larsen-mindebogen 'This is my life', bogen '1969 - året hvor alt blev forandret' og senest bogen i marts 2020 bestselleren 'Margrethe - en unik rejse gennem dronningens liv'.


 Sidstnævnte med Bo Østlund og Henriette Wittrup som forfattere.

Anmeldelser (0)