Nedsat pris! Modstandens melankoli Forstør
Kategorier / sektioner:

Modstandens melankoli (Bog, Hæftet)

Af: László Krasznahorkai

Forlag: Sisyfos
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 419
Dato for udgivelse: 28-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Peter Eszterhás
ISBN-13: 9788799468362
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Katrine Lihn
Originaltitel: Az ellenállás melnakóliája
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Ungarsk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

255,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 329,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En lille landsby i det sydøstlige Ungarn hjemsøges af et cirkus der medbringer en kæmpe blåhval på en blokvogn. Med cirkustruppens ankomst begynder byen at forandre sig og et faretruende oprør tager sin begyndelse.
Uddrag fra bogen:
»Hverdagenes vante orden var afløst af et stadig mere omsiggribende kaos, fremtiden syntes uforudsigelig, fortiden uigenkaldelig og alle dagliglivets foreteelser så vilkårlige, at man for så vidt kunne forestille sig hvad som helst, for den sags skyld også at ikke en eneste dør iverden længere kunne åbnes, eller at hveden groede med akset nedad, efter som det kun var symptomerne på den destruktive desintegration, der var mærkbare,mens årsagerne blev ved med at være uoverskuelige og abstrakte, følgelig var der intet andet at gøre, end hårdnakket at gribe til hvad som helst, blot det var håndgribeligt.«
László Krasznahorkai er født i Gyula i Ungarn i 1954. Han er en af Ungarns vigtigste samtidsforfattere og er blevet tildelt en række litterære priser i Ungarn, Tyskland og USA for sine romaner og noveller. Sammen med landsmændene Imre Kertész, Peter Nadas og Peter Esterházy udgør han en generation af forfattere, der alle har haft deres gennembrud i tiden efter Anden Verdenskrig. Hans stil bliver ofte sammenlignet med forfattere som W.G.Sebald og Thomas Bernhard, mens hans eksistentielle tematikker kan sammenstilles med Kafkas, Gogols eller Dostojevskijs. Modstandens melankoli er den første af hans romaner, der er oversat til dansk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Modstandens melankoli

Modstandens melankoli