Nedsat pris! Modstillinger i organisations- og ledelsesteori
Kategorier / sektioner:

Modstillinger i organisations- og ledelsesteori (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: James Høpner, Henrik Bendixen Sørensen, Thorkild B. Jørgensen, Torben Andersen, Martin Senderovitz

Forlag: HansReitzels
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741257921
Udgave: 3. (25-05-2016)
Oplag: 2. (12-07-2018)
Første udgivelsesår: 2007
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 235
Omslagsgrafiker: Sanne Lund Jensen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
313,20 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Der findes et utal af teorier og modeller inden for fagdisciplinerne organisation og ledelse. Men hvornår og hvordan bruger man de forskellige teoriretninger i arbejdet med organisations- og ledelsesstudier? Denne bog foreslår en proces, hvor man arbejder med organisations- og ledelsesteoretiske modstillinger. En teoretisk modstilling er en slags sort-hvid dialog, hvor man opstiller (mindst) to forskellige udsagn, definitioner, perspektiver eller metaforer som afsæt for at forstå, diskutere og intervenere i en konkret situation eller problemstilling. Forfatternes ambition er, gennem de opstillede sæt af modstillinger, at gøre læseren i stand til at tænke i og arbejde ud fra en forenklet flerdimensionel synsvinkel – modstillingen. I bogen behandles teorier inden for strategi, organisationsstruktur og -design, ledelse, motivation, beslutningsprocesser m.m.

I denne 3. udgave har vi opdateret bogen fagligt og formidlingsmæssigt og dermed gjort den tilgængelig for nye læsere inden for organisations- og ledelsesteori. Tre nye kapitler er tilføjet: et om organisering og omgivelser, et om organisationsudvikling og endelig et om entreprenøriel ledelse

Modstillinger i organisations- og ledelsesteori henvender sig til studerende på videregående uddannelser, herunder diplom- og bachelorniveau, men den er også relevant for praktikere, der søger inspiration i deres daglige arbejde som leder eller medarbejder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Modstillinger i organisations- og ledelsesteori

Modstillinger i organisations- og ledelsesteori