Mødregruppen Forstør
Kategorier / sektioner:

Mødregruppen (Bog, Hæftet)

Af: Ulla Taylor

Forlag: Rosenkilde
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 137
Dato for udgivelse: 27-8-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771740400
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
110,95 kr
epub
55,00 kr

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mødregruppen
"Så sidder de her, fire kvinder, hvis eneste fælles referencer for få måneder siden var terminsdato og postnummer, og taler om, hvor sjovt det bliver, når børnene begynder at tumle rundt sammen, lege sammen og gå i skole sammen. Som om det er den naturligste ting i verden, at de stadig vil se hinanden om et halvt år, om fem år, om ti år, og lige præcis i dette øjeblik tror Eva på, at det er så enkelt. At der faktisk er en happy ending inden for rækkevidde."
Fire nybagte mødre, fire babyer, en sundhedsplejerske.
Fem kvinder med eller uden hunde, mænd og andre børn - og med noget under gulvtæppet.

En mødregruppe er kvindeuniversets modstykke til erhvervs- og karrierelivets netværk og erfa-grupper. I gruppens midlertidige fælleskab samles en håndfuld nybagte mødre.
Kvinder med vidt forskelig social og uddannelsesmæssig baggrund, forskellig alder, økonomi, livsindstilling og -stil. Det eneste, de i udgangspunktet har tilfælles, er dette: De har netop født et barn.
Hvis det ikke havde været for den initiativrige og (over-)energiske kommunale sundhedsplejerske Dorthe, ville Chris, Tina, Eva og Sus aldrig have fundet sammen.
Ulla Taylor: født 1968 i en lille by, Nødebo, ved Esrum Sø. Debuterede 2004 med den meget roste roman Dametur. Har siden skrevet flere romaner og en ungdomsbog. Hendes nyeste roman er Til alle slags fester, der udkommer i oktober 2015. Hendes romaner er tidligere udgivet i Holland, Tyskland og Norge.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mødregruppen

Mødregruppen