Nedsat pris! Mørk muld Forstør
Kategorier / sektioner:

Mørk muld (Bog, Hæftet)

Af: Ann Cleeves

Forlag: Hetland
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Shetland-serien
Sideantal: 384
Dato for udgivelse: 6-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Nr. i serien: Bind: 7,
Oversætter: Brian Christensen
ISBN-13: 9788799817733
Produkt type: Bog
Originaltitel: Cold earth
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

114,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mørk muld er det syvende bind i Ann Cleeves’ Shetland-serie. Serien er en stor succes, både i bogform og som BBC’s storslåede tv-serie.
I de mørke vinterdage på Shetlandsøerne sætter flere måneders kraftig regn gang i et jordskred. Jordmasserne vælter hen over hovedvejen mellem Lerwick og Sumburgh og videre ned til havet.
Jimmy Perez ser ved vennen Magnus Taits begravelse, hvordan mudderet og det tørveholdige vand pløjer sig gennem et lille husmandssted. Alle tror, huset er ubeboet, men mellem mudder, sten og murbrokker finder Perez liget af en mørkhåret kvinde iført en rød silkekjole. Kvindens mørke, eksotiske udseende får ham til at føle, at de på en eller anden måde er forbundet, og han arbejder desperat for at identificere hende.
Det viser sig, at kvinden allerede var død, inden jordskreddet ramte huset. Perez kaster sig over efterforskningen for at opklare, hvem hun var, og hvordan hun døde.
Mørk muld er den syvende roman i Ann Cleeves’ Shetland-serie, der er filmatiseret af BBC og følges af millioner af seere over hele verden. I Shetland-serien findes også Sort som ravnenHvide nætterRødt støvStormvarselDødvande og Blå luft.
Omtale i pressen
”… det tvist, som en dygtig forfatter giver en almindelig krimi ... Læs bogen, og gå ikke glip af tv-serien.”
Globe and Mail
”Jeg synes altid, at Ann Cleeves’ bøger er rigtig gode. De holder en høj international standard.”
Magnus Utvik i Gomorron Sverige, SVT
”Kun få britiske forfattere formår som Cleeves at fremmane et steds atmosfære, og skildringen af vejret og terrænet er lige så afgørende for Shetland-seriens popularitet som beskrivelsen af Perez, hvis spanske rødder gør, at han altid vil stå som en outsider i dette afsondrede samfund. Det her er en af de bedste bøger i serien.”
Barry Forshaw, FT
”Shetlandsøerne er et fascinerende sted, og romanfigurerne, hvoraf nogle er lokale, og andre tilflyttere, som søger fred eller frelse for fortiden på en afsondret ø, danner baggrund for krimigåden. Endnu en supergod læseoplevelse, som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger.”
Crimesquad
Det, der har gjort hendes bøger populære og prisbelønnede, er, at de er litterære romaner, som samtidig er spændende.”
Östgöta Correspondenten
”Ann Cleeves formår på fornemste vis at skildre livet på Shetlandsøerne og den særlige stemning, som man finder i øsamfund.”
Ölandsbladet

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mørk muld

Mørk muld