Nedsat pris! Mørk var min barndomsdal
Kategorier / sektioner:

Mørk var min barndomsdal (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Flemming Franklin Fischer

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772182636
Udgave: 1. (20-05-2019)
Oplag: 1. (20-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 128
Omslagsgrafiker: Katrine Hestvang Risager Skaaning
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
113,20 kr
98,00 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En 69-årig mand ser tilbage på et liv i skyggen af 1950’ernes mørke sider. Et gråt årti, som ofte er glemt eller vil glemmes. Hvor arbejderfamilier var nederst på rangstigen. Hvor manden i familien skulle skaffe føden, men drak ugelønnen op. Det gav lidelser og smerte til resten af familien, hvor moderen og ikke mindst børnene betalte prisen. Selvom det er mange år siden, kan passager i bogen udmærket trække spor op til i dag. For hvor tit hører og læser vi ikke om børn, der bliver misrøgtet?       


Uddrag af bogen 

Slagene hamrede i brorens ansigt, og skrigene hørtes i den lille lejlighed. Blodet flød. Jeg stod stivnet i angst, kun fem år gammel og så på. Hvorfor gjorde jeg ikke noget; hvorfor slog min far min bror? Hele mit liv har jeg båret rundt på skyld over ikke at have hjulpet min bror, men hvad kunne en femårig lille dreng gøre? Mit liv var også ødelagt, hvilket fulgte mig op gennem mit voksne liv og gav mig problemer det meste af mit liv.          


Om forfatteren 

Forfatteren har gennem sin barndom oplevet traumatiske hændelser, der har sat dybe spor i ham. Spor, der er blevet til sår, som aldrig læges, og som han prøver, uden held, at fortrænge. Forfatteren mener, at med denne bog bør der sættes fokus på de evindelige overgreb på børn – også i dag.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mørk var min barndomsdal

Mørk var min barndomsdal