Mørkt kød Forstør
Kategorier / sektioner:

Mørkt kød (Bog, Hardback)

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Det finere italienske køkken
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 27-8-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Birgit Fuglsang, Ole Lindegård Henriksen
ISBN-13: 9788770905381
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: La carni rosse
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Italiensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

220,90 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 I serien Det finere italienske køkken udkommer nu to bøger om henholdsvis Lyst kød og Mørkt kød. I Lyst kød kan man finde opskrifter på lam, kylling, kalkun, kalv, kanin, perlehøne, brisler mm., mens man i bogen Mørkt kød finder opskrifter med okse, svin, and, duer, vagtler og al slags vildt.
Lav fx andebryst i appelsin og Matini, culotte paneret med mandler og løg eller kaninmedaljoner med kartofler og oliven - alle lækre opskrifter fra det italienske køkken. Lær også mere om kødets historie, udskæringer, tilberedning og næringsværdi.
Til hver ret er angivet sværhedsgrad og forslag til vin, der passer godt til maden. Bagerst i bogen afslører en række italienske stjernekokke deres bedste opskrifter på lyst og mørkt kød.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mørkt kød

Mørkt kød