Nedsat pris! Moods Forstør
Kategorier / sektioner:

Moods (Bog, Indbundet)

Af: Katrine Martensen-Larsen

Forlag: Strandberg Publishing
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 25-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793604278
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

271,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et moodboard er en collage af farver, teksturer og andet, der fremkalder en bestemt stil eller følelse. Ved hjælp af visuelle værktøjer inspirerer denne bog læseren til at indrette et personligt hjem. Bogens filosofi er, at man først kan indrette et personligt hjem, na?r man har den rette stemning. Gennem ni forskellige hjem med hver sin indretningsstil tilbyder bogen inspiration, na?r læseren skal indrette sit hjem.

Hvad enten man er til nordisk funktionalisme, et maskulint møbelmekka eller en grøn oase er der rig mulighed for at blive inspireret. I overskuelige trin-for-trin-fotos gennemga?r bogen, hvordan læseren kan kreere sine egne moodboards og sammensætte farver, teksturer og materialer.

Katrine Martensen-Larsen er uddannet cand.merc. fra Handelshøj- skolen i København. I 2003 stiftede hun rmaet KML Design og har siden skrevet en række boligreportager for ba?de danske og udenlandske magasiner samt indretningsbogen Sommerhuset. Desuden er Katrine Martensen-Larsen en af Bo Bedres faste indretningseksperter og er kendt for sin medvirken i DR’s program Skattejægerne. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Moods

Moods